Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Closed Thread
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-28-2011, 09:28 AM   #1
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Crysis 2, who's played it?

I have it, and it's good so far. Opening scene is awesome. I had it on "hardcore" settings and it gets a bit choppy sometimes, so I'm going to drop it back one. But DAMN, this game has good graphics. And it opens to what seems will be an awesome story line. If your system can smoothly run Crysis 1 on the highest, you should be able to run Crysis 2 on the highest.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline  
Old 03-28-2011, 07:44 PM   #2
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Crysis 2, who's played it?

Well, I ended up dropping down to 1280x900 or something like that and "advanced" settings. Runs a bit better and still looks great. Still drops frames during large explosions sometimes. My old core 2 duo and 8800GTS is a bit out of date... lol.
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline  
Old 03-28-2011, 08:16 PM   #3
Golden Master
 
Kage's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 13,873
Send a message via MSN to Kage
Default Re: Crysis 2, who's played it?

Haha, I'll hopefully be getting it soon, but feel I'll have to buy a new graphics card to run it which will cost about £100-£150 as I have an older 8800GTS 640 as well.
I'd rather be running at max this time.
__________________
Abit IP35 Pro / Q6600 G0 / Zalman 9700 / 8800GTS 640mb / 4x 2GB Corsair XMS / X-FI Xtreme M / 1x 1TB / Antec 900 / Logitech Z-5500 / Samsung 20inch
Kage is offline  
Old 03-28-2011, 10:33 PM   #4
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Crysis 2, who's played it?

Quote:
Originally Posted by Kage View Post
Haha, I'll hopefully be getting it soon, but feel I'll have to buy a new graphics card to run it which will cost about £100-£150 as I have an older 8800GTS 640 as well.
I'd rather be running at max this time.
I tried it on max at first with my 8800GTS 512mb and it worked fairly well to check it out, but once shots were fired it lagged. I can run it on medium decently though and that's probably about even with Xbox 360/PS3 graphics. It's much better coded than the last one though. My graphics card is a little better than yours, but your processor is quite a bit better, so you should be able to run it on medium fine.
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline  
Old 03-28-2011, 11:38 PM   #5
In Runtime
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 179
Default Re: Crysis 2, who's played it?

is a 5770 good enough?
with i7 950 and 6gb ram?
fractalr3 is offline  
Old 03-29-2011, 05:55 AM   #6
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: Crysis 2, who's played it?

ive seen trailors of this game on the TV and I think it looks awesome, this is going to be my next purchase I think
__________________
Check Out My Computer Related YouTube Channel @ Click Here
JCB is offline  
Old 03-29-2011, 06:01 AM   #7
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Crysis 2, who's played it?

i only have 3 options for graphics settings, 'HIGH', 'VERY HIGH' and 'EXTREME'.
I can turn 'AA' ON or OFF. but that's it.
and the resolution of course.
__________________
Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline  
Old 03-29-2011, 08:31 AM   #8
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Crysis 2, who's played it?

I've done the single player. I'm one of the unfortunate people that can't log in for multiplayer
__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline  
Old 03-29-2011, 09:17 AM   #9
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Crysis 2, who's played it?

Quote:
Originally Posted by detox View Post
i only have 3 options for graphics settings, 'HIGH', 'VERY HIGH' and 'EXTREME'.
I can turn 'AA' ON or OFF. but that's it.
and the resolution of course.
Really? I'm not sure where to turn AA off and my settings are, "Gamer, Advanced, Hardcore." Are you sure you have Crysis 2 and not Crysis Warhead?
__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline  
Old 03-29-2011, 08:46 PM   #10
Daemon Poster
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 624
Default Re: Crysis 2, who's played it?

Quote:
Originally Posted by superman22x View Post
Really? I'm not sure where to turn AA off and my settings are, "Gamer, Advanced, Hardcore." Are you sure you have Crysis 2 and not Crysis Warhead?
are those not the difficulty settings? and I've played Warhead, its pretty good too.
__________________

__________________
Asus M4A88T-M/USB3<>PhenomII X4 965e<>Asus ENGTX460
Seagate 320GB/1TB<>Win7 Ulti 64Bit<>Antec900
SyncMaster 2220WM<>HyperX 16gb<>Cooler Master 600W
detox is offline  
Closed Thread

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:36 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0