Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-10-2010, 04:56 AM   #1
In Runtime
 
IowaBoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 201
Send a message via MSN to IowaBoy
Default codmw2 servers glitch?

So this morning I was playing codmw2 (PC). When I tried to join a TDM server I was sent to a player hosted and player controlled server. I have heard of this being on the console games but on PC? I do have this recorded. PM me if you want the link.
__________________

__________________
STEAM: iowaboy94
IowaBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 05:14 AM   #2
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: codmw2 servers glitch?

there's no dedicated host's for PC to my understandings...
__________________

__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 06:00 AM   #3
In Runtime
 
IowaBoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 201
Send a message via MSN to IowaBoy
Default Re: codmw2 servers glitch?

Quote:
Originally Posted by Fanatic4Christ View Post
there's no dedicated host's for PC to my understandings...
yep. funny thing is that also i had clicked on "TDM" and was sent to a S&D (or the other bomb one, cant remember the name of it). Even on the loading page it said Team Deathmatch.
__________________
STEAM: iowaboy94
IowaBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 02:18 PM   #4
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: codmw2 servers glitch?

My friends Steam account got disabled for playing on a cracked server...WE need dedicated servers back!!
__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 02:57 PM   #5
In Runtime
 
IowaBoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 201
Send a message via MSN to IowaBoy
Default Re: codmw2 servers glitch?

uploading the video to youtube. will post a link once it is done uploading
__________________
STEAM: iowaboy94
IowaBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 03:17 PM   #6
Daemon Poster
 
VINMAN46's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Posts: 1,123
Send a message via AIM to VINMAN46
Default Re: codmw2 servers glitch?

there are servers the people run now on mw2 same with hack lobbys with super jumps
VINMAN46 is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 03:21 PM   #7
Fully Optimized
 
eslfish's Avatar
 
Join Date: Sep 2008
Posts: 1,604
Send a message via AIM to eslfish Send a message via MSN to eslfish Send a message via Yahoo to eslfish
Default Re: codmw2 servers glitch?

Quote:
Originally Posted by IowaBoy View Post
uploading the video to youtube. will post a link once it is done uploading
Look forward to seeing it.
__________________
XFIRE: Lindmando STEAM: Lindmando
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU E8400 @ 3.00GHz (2 CPUs), ~3.0GHz
4094MB RAM 500 GB HD ATI Radeon™ HD 5850 8800 GT
Windows 7 64-bit Ultimate
eslfish is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 03:27 PM   #8
In Runtime
 
IowaBoy's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Posts: 201
Send a message via MSN to IowaBoy
Default Re: codmw2 servers glitch?

__________________
STEAM: iowaboy94
IowaBoy is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2010, 04:41 PM   #9
Golden Master
 
Cabbs's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 7,912
Send a message via AIM to Cabbs
Default Re: codmw2 servers glitch?

No dedicated servers is a massive fail on IW's part. There are a lot of issues with lag and lobbies randomly closing.
__________________

__________________
=Like anime? Come to AnimeAppeal.com!=
||DFI UT P35||Q9550@3400 Mhz||Geil 4GB RAM||Radeon 5770||
Cabbs is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:08 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0