Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-17-2009, 12:42 AM   #31
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Car Subwoofer

Quote:
Originally Posted by dude_56013 View Post
Well, just think; they'd be great for traction in the winter
That's generally what I use the 4x4 for. Though I can feel the back slipping a little then.

But aren't they supposed to be INSIDE your vehicle?
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 12:44 AM   #32
Fully Optimized
 
vampist's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: USA
Posts: 2,404
Default Re: Car Subwoofer

Quote:
Originally Posted by Rubber314Chicken View Post
That's generally what I use the 4x4 for. Though I can feel the back slipping a little then.

But aren't they supposed to be INSIDE your vehicle?
Inside, outside, byside pssh whaaaat's the difference.
__________________

__________________
Everyone's Favorite Turd xD
ET: "Phone home!"
Geek: "ping 127.0.0.1"

"If that guy knew half the $h*t that I know, his fuzzy little head would explode. " - Matthew Farrell
vampist is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 12:44 AM   #33
In Runtime
 
noobbuilder2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 106
Default Re: Car Subwoofer

u know what iam gofor what u said dude

One last thing i need is a wiring kit.
__________________
[22 in 1080 p monitor ][8 GB of RAm ][Apex X-Jupeter][AMD Phenom II 940] [m4n7-E SLI ][EVGA Geforce 260 GTX] [G11 Keyboard And G9 Mouse]

http://s37.photobucket.com/albums/e89/safwat2351040/?albumview=slideshow
noobbuilder2000 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 01:11 AM   #34
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: Car Subwoofer

what is your price range?????? i havent seen it and what are you looking for? just a little bit of bass or something thats going to shake your mirror a little or something thats going to shake the cars mirror's that is next to you?
__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 01:16 AM   #35
In Runtime
 
noobbuilder2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 106
Default Re: Car Subwoofer

Ok 300 dollers. Sub and Amp The case ill have my friend make me one and i need a wire kit.
And do i need anything else like iam hooking it up to my Maxima 04 which has navigation and 6 cd changer and it all runs off that so yah.

o yah did the same thing to my mother board but asues replaced it. I just lied and said i didnt know what happened.
Let shake that other car to i could always change it in what time iam using it
__________________
[22 in 1080 p monitor ][8 GB of RAm ][Apex X-Jupeter][AMD Phenom II 940] [m4n7-E SLI ][EVGA Geforce 260 GTX] [G11 Keyboard And G9 Mouse]

http://s37.photobucket.com/albums/e89/safwat2351040/?albumview=slideshow
noobbuilder2000 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 01:38 AM   #36
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Car Subwoofer

Quote:
Originally Posted by noobbuilder2000 View Post
u know what iam gofor what u said dude

One last thing i need is a wiring kit.
In the end, it's always your call. But I do think I recommended some quality products that will suit you well.

Quote:
Originally Posted by Rubber314Chicken View Post
That's generally what I use the 4x4 for. Though I can feel the back slipping a little then.

But aren't they supposed to be INSIDE your vehicle?
Bah. Who cares. Just spray em with bed liner and you're good to go

Quote:
Originally Posted by noobbuilder2000 View Post
Ok 300 dollers. Sub and Amp The case ill have my friend make me one and i need a wire kit.
And do i need anything else like iam hooking it up to my Maxima 04 which has navigation and 6 cd changer and it all runs off that so yah.
Stock head unit? Or aftermarket you put in? If it's stock, you mind need a kit. I'm not sure. You WILL have to remove it though to install the wiring for the subs. Or, you can be lazy like I did in my Camaro and just use the rear speakers and split em to your amp and then to your sub. But if your speakers are in your doors in the back, that'd be hard. If they are in your head rests; not hard at all . But, if you wanna do it right, run your wire from the head unit. Again, let me know if it's the stock head unit...I'll look for a kit if it is.

Otherwise, here's an all-in-one kit that looks great. Might as well go with 4 gauge now in case you ever upgrade. Now, someone with experience will have to walk you through the remote turn on thingy ma-bob...unless your friend can handle that. I've never used that type of system. My Camaro's firewall is very accessable, so I just ran mine through a switch that's in my dash....so on/off right on my dash. However, my amps are pretty low power, so that's the only reason I can do that. With you, I imagine you will have to use the remote turn on thingy.


Quote:
Originally Posted by noobbuilder2000 View Post
o yah did the same thing to my mother board but asues replaced it. I just lied and said i didnt know what happened.
Huh?
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 01:42 AM   #37
In Runtime
 
noobbuilder2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 106
Default Re: Car Subwoofer

to fanatic he messed his board up from thermal paste
and my car its all stock stuff.
__________________
[22 in 1080 p monitor ][8 GB of RAm ][Apex X-Jupeter][AMD Phenom II 940] [m4n7-E SLI ][EVGA Geforce 260 GTX] [G11 Keyboard And G9 Mouse]

http://s37.photobucket.com/albums/e89/safwat2351040/?albumview=slideshow
noobbuilder2000 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 02:36 AM   #38
Fully Optimized
 
dude_56013's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Posts: 4,262
Default Re: Car Subwoofer

What is the EXACT model of your car?

BTW, does that have a Bose head unit? You said it's fully loaded, so that's why I'm asking. We have to find the right adapter for you.

EDIT: Without seeing your car and/or what's behind your head unit, you really can't tell. The best thing to do would be to ask a dealer what kit you need to buy. I did find these to things though.
http://www.moodym.com/maxima/audio/m...s/5th-gen.html
http://www.installer.com/item/displa...php?it=70-7551
__________________
Intel Core i7-2600K @ 3.4GHz || GIGABYTE GA-Z68X-UD3P-B3 || Corsair Vengeance 16GB DDR3-1600 || EVGA GeForce GTX 480 || Samsung EVO 256GB SSD
my feet get cold and that gives me diarrhea sometimes - Smart_Guy
dude_56013 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 02:59 PM   #39
In Runtime
 
noobbuilder2000's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Posts: 106
Default Re: Car Subwoofer

Its a nissan Maxima 04 SE loaded
__________________
[22 in 1080 p monitor ][8 GB of RAm ][Apex X-Jupeter][AMD Phenom II 940] [m4n7-E SLI ][EVGA Geforce 260 GTX] [G11 Keyboard And G9 Mouse]

http://s37.photobucket.com/albums/e89/safwat2351040/?albumview=slideshow
noobbuilder2000 is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2009, 04:16 PM   #40
Fully Optimized
 
ghostFL's Avatar
 
Join Date: Aug 2007
Posts: 2,186
Default Re: Car Subwoofer

Quote:
Originally Posted by noobbuilder2000 View Post
Hello Guys its me again ok i wanna add sub woofers for my car. Now my friend told me to get 2 12 in subwoofers. And get a single channel 1000 watt amp for sub and 500 watt 2 channel amp for my speakers what do u guys think and if u think hes retarded it ok tell me what i should get.
I have a Nissan Maxima 04 Fully Loaded
Don't put subs in a 04 Maxima! Ok, well nevermind that. Put W7's in the bitch!

I have an 01 Altima, and almost got a 03 Maxima from my Dad. Damn things are sweet. And with those Bose speakers, the ride is knarly....

2 JL Audio 12's and a single 1000 or 1200watt Amp and a GOOD* wiring kit and you are set.
__________________

__________________
dude_56013: "Find something you love...and never work a day in your life"


David Lindon: "Faggot"
ghostFL is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:38 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0