Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-19-2008, 09:12 AM   #21
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Car Stereo in computer

lol!

Sweet.

I've got a remote controlled JVC touch screen stereo in the garage. I think i'm gonna work on that and put it, with an amp, in a box with a pair of 12' subs.

__________________

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:15 AM   #22
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Car Stereo in computer

Quote:
Originally Posted by Remeniz View Post
lol!

Sweet.

I've got a remote controlled JVC touch screen stereo in the garage. I think i'm gonna work on that and put it, with an amp, in a box with a pair of 12' subs.

its great i mean even you dnt mod your pc for it you have a stereo capable of connecting 4 speakers aswell as a pre out.

im gonna take a vid then consider modding my case
__________________

ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:25 AM   #23
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Car Stereo in computer

I've just spoke to someone who'll make the cabinet for the set up.

I've got 2 pairs of pre-outs as well as the out put for the speakers.

Let me see the vid when it's gone.

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:27 AM   #24
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Car Stereo in computer

ok heres the vid

recorded on my phone so the sound is crap but the sound is good in person,

not my c.d lol nicked it from me sis room as all my c.d's are in my car.

n e ways i think ill mod the stereo in my old spare case, then if it works, ill put it in my new 1, im hoping to gain experiecne through this and find out what works best, although the cases arent going to be the same the 5.25" bays should be.

edit. also the speaker in the vid isnt the speaker ill be connecting i ripped it out of an old sony stereo that was going to the tip and i use it to test things incase its too much powerr or something and it blows i dnt stuff up gd speakers
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:42 AM   #25
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Car Stereo in computer

Well I tell you what...

I know that something like this was, in theroy, possible. But now through this thread you have proved it's possible and I think this deserves a 1+ for effort and perseverance.

So I will follow suit, cause using my headphones for my PC is doing my head in, and come up with a portable set up.

1+ dude.

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 09:50 AM   #26
Fully Optimized
 
ssc456's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 4,279
Send a message via MSN to ssc456
Default Re: Car Stereo in computer

thanks dude couldnt have done it without ya,

still debating that case mod .........

thing is if i get it fitted i got a window and i dont think it will be that attractive and theres not alot of room for an extra PSU in my case, i have a bigger case that theres room for but no window and that would kill me lights and LED fans ?
ssc456 is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2008, 10:00 AM   #27
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: Car Stereo in computer

Mmmm.

If you have a bigger case that will accept 2 PSU's,

or a case like mine....



Then you all you need to do is have a car body shop cut a panel in the side and fix a perspex window on it.

You can have the panel cut so it hides most of the drive area and just show the motherboard area.
__________________

__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0