Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-11-2008, 06:36 PM   #1
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Car to house power?

will this work to power a car amp in my house?

http://www.radioshack.com/product/in...entPage=search
__________________

__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 06:53 PM   #2
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Car to house power?

what does it draw? the amps it needs might be too much for that little dude.
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 07:58 PM   #3
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Car to house power?

well the amp is just a small little 400watt and its gonna be pushing just a 10' kicker sub. will this work? or will i have to go buy somethin else?
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 08:59 PM   #4
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Car to house power?

400 watts at 12 volts will draw 33.3 amps. that is not gonna cut it. that thing is rated for .05 amps.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 09:06 PM   #5
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Car to house power?

where should i get one that can push it?
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:03 PM   #6
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: Car to house power?

umm.... that'd be on h3ll of a transformer. I think it might be easier, safer, and cheaper just to buy a sub for your home.
__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:04 PM   #7
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Car to house power?

ugh that wasn't the answer i was hoping for there so damn expensive and this one is sitting in my closet
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 10:54 PM   #8
Fully Optimized
 
Paradox's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2,913
Send a message via AIM to Paradox Send a message via MSN to Paradox Send a message via Yahoo to Paradox
Default Re: Car to house power?

plug it into your circuit box dont need a plug, just use a wires and make sure you connect your positive wire to the negative and your set
__________________
ROW ROW FIGHT THE POWAH

Xbox Live: Error Lord
Personal Email: HunterMRose[at]gmail.com
Aim: Error Lord
Paradox is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2008, 11:17 PM   #9
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: Car to house power?

um wouldn't it like explode or something cuz of being a different kind of electricity
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2008, 01:50 AM   #10
Daemon Poster
 
Fanatic4Christ's Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 1,351
Default Re: Car to house power?

why not get a power supply?????????????????? the way to check is by amps and no that will not work to power your amp at all... go to newegg or something and buy a cheap psu and hook it up to that
__________________

__________________
Jesus died for me and you.
AMD Athlon II 250 3.6ghz | ASRock N68C-S | Sapphire ATI Radeon HD 3850 PCI-E 512MB | SteelSeries Siberia USB Soundcard | Western Digital 250GB | LOGISYS 575watt PSU | Crucial 2GB ram DDR3
Fanatic4Christ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0