Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-08-2015, 04:53 AM   #11
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: The cable lied to me again

Glad to see your provider/package is fiiiiiinally working out for you!
__________________

__________________
Athlon II x4 645 || 1TB 7200rpm HDD || EVGA GTX 650Ti OC || 8GB DDR3 RAM || Windows 7 Home x64

i5 4210M || 500GB Samsung EVO 850 SSD || GeForce 825M || 16GB DDR3 RAM || Windows 10 x64
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 02:02 PM   #12
Fully Optimized
 
Celery's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 3,873
Default Re: The cable lied to me again

Yeah, finally.

I've been with them for 10 years so they'd better treat me right.
__________________

__________________
I'm being stalked!
Celery is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 02:51 PM   #13
Fully Optimized
 
strollin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: USA
Posts: 1,943
Default Re: The cable lied to me again

Must be nice to have the choices you have. I've mentioned that we currently pay $138/month for 4Mbps down/up. My son found another nearby ISP that claims they can provide 10Mbps down, 3Mbps up for only $104/month. We're making arrangements for them to come out and do a site survey to see if they can actually deliver on that.
strollin is online now   Reply With Quote
Old 04-08-2015, 03:19 PM   #14
Fully Optimized
 
Celery's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 3,873
Default Re: The cable lied to me again

Good deal but still high.
__________________
I'm being stalked!
Celery is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2015, 04:28 AM   #15
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: The cable lied to me again

Ah, it's amazing how a connection can differ from place to place, they'd better get busy laying a few more cables! (And building more exchanges...)
__________________
Athlon II x4 645 || 1TB 7200rpm HDD || EVGA GTX 650Ti OC || 8GB DDR3 RAM || Windows 7 Home x64

i5 4210M || 500GB Samsung EVO 850 SSD || GeForce 825M || 16GB DDR3 RAM || Windows 10 x64
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Old 04-15-2015, 11:01 AM   #16
Fully Optimized
 
Draygoes's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: United States
Posts: 1,653
Default Re: The cable lied to me again

It is nice to see that they work for you.
Ours, not so much, but they are our only option...
__________________

__________________
Will have a youtube channel up soon. Link will be here if I remember.
Draygoes is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:34 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0