Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-08-2009, 09:21 PM   #1
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Borderlands.

rented it for 360 be jelous!

wait no...dont..

i keeps freezing the 360 either on start up or when you get to the into to the charcters.

sucks

ideas?

it plays ODST and L4D without a hitch..

i got Gears 2 last week from family video, got home, woudlnt work, kept freezing.
went back, got a different copy, and it still wouldnt work.


an ideas besides a new disc?
__________________

__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2009, 10:49 PM   #2
Golden Master
 
superman22x's Avatar
 
Join Date: May 2006
Posts: 7,903
Send a message via MSN to superman22x Send a message via Yahoo to superman22x
Default Re: Borderlands.

hmmm... is it overheating? Your xbox might be slowly fading away... maybe there are some updates you need?
__________________

__________________
“Adults are just obsolete children and the hell with them.” - Dr. Suess
superman22x is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 12:20 AM   #3
Golden Master
 
sniperviper21's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: USA
Posts: 5,438
Default Re: Borderlands.

perhaps, but its not my 360 so um good, lmfao.

maybe i'll get one for xmass.

his dosnt even have an HDMI out on it : /
lol.

so i hope it RROD so we can get a new one with the HDMI lolz
__________________
You got to have a Fiddle in the band!
sniperviper21 is offline   Reply With Quote
Old 11-09-2009, 01:20 AM   #4
Fully Optimized
 
cavemangrinder's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: USA
Posts: 1,540
Default Re: Borderlands.

Hmm. My friend has Borderlands for the xbox 360. When I went over to his house the game froze when selecting the characters. However, his copy of the game is from some downloaded source, so I don't know if maybe all the games have this glitch or just pirated copies.
cavemangrinder is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0