Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-23-2006, 12:43 PM   #11
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: arrizx asked me to post this

It runs server 2K3 with apache (>50 connections (Not sure exact figure off top of my head))

Try IPs in future.
__________________

David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:53 PM   #12
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: arrizx asked me to post this

yeah i just got on with the ip even though i never saw this post thanks to dnsstuff.com. lol

i got server not found.
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 05:09 PM   #13
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: arrizx asked me to post this

Quote:
Originally Posted by David Lindon
It runs server 2K3 with apache
Why's it running Apache on Win2K3? Personally I'd be running IIS, but you didn't set it up yourself, did you?
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 06:18 PM   #14
Fully Optimized
 
joe pic's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 2,527
Send a message via AIM to joe pic Send a message via MSN to joe pic Send a message via Yahoo to joe pic
Default Re: arrizx asked me to post this

uhh yeah i had the same problem, it was weird because it happened with like 2 other sites too
__________________
"I Don't like to repeat successes. I like to move on to other things." - Walt Disney
Proud Chrome OS Pilot Program participant
www.twovisionaries.com
joe pic is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 07:23 PM   #15
Golden Master
 
DJ-CHRIS's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 5,203
Send a message via AIM to DJ-CHRIS Send a message via MSN to DJ-CHRIS Send a message via Yahoo to DJ-CHRIS
Default Re: arrizx asked me to post this

Quote:
Originally Posted by UK31337
Why's it running Apache on Win2K3? Personally I'd be running IIS, but you didn't set it up yourself, did you?
Apache on Win2003 is kinda pointless, after all you are paying for an IIS 6.0 License.

Alternativly, you can run Apache on *Nix for abosuletly nothing.
DJ-CHRIS is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 07:25 PM   #16
Golden Master
 
ArrizX's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 16,073
Send a message via MSN to ArrizX
Default Re: arrizx asked me to post this

And im on!

Yeah was down all day for me yesterday. I remember this problem when you last changed servers.. There were two of the exact same sites. The old one connected through computerforums.org and the new one connected through ip (72.36.191.10).

Oh well its running again, suhweet.
__________________
. ()()()()
./l ,[_\_\ ],
l---L ()lllllll()-
()_) ()_)--o-)_)
ArrizX is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 07:34 PM   #17
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: arrizx asked me to post this

Welcome back mate
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2006, 04:32 AM   #18
Golden Master
 
Brookfield's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: arrizx asked me to post this

Quote:
Originally Posted by john123
he said he cant access the site because he gets an error. the error is:

"server not found"

so what can he do to fix it?
The site was down for well over 24 hours, I've asked David what keeps causing this.
Brookfield is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2006, 04:37 AM   #19
Golden Master
 
Brookfield's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: arrizx asked me to post this

Quote:
Originally Posted by David Lindon
It runs server 2K3 with apache (>50 connections (Not sure exact figure off top of my head))

Try IPs in future.
I've tried, doesn't work for me I'm araid
Brookfield is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2006, 05:50 AM   #20
Daemon Poster
 
Toby's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,028
Send a message via MSN to Toby Send a message via Yahoo to Toby
Default Re: arrizx asked me to post this

Yeah, it was down all of yesterday when I tried to get on. Was wondering what was happening. But it's all good now.
__________________

__________________
Dell Inspiron 9400 Notebook 120GB 5400RPM SATA HDD, 500GB 7200RPM SATA External HDD, DVD+-RW, DVD+-RW External, Mobile Intel Calistoga i945PM, Intel Core 2 Duo 2.0 GhZ, 2GB DDR2-667MhZ Dual Channel SDRAM, Nvidia GeForce GO 7900 GS 256MB Single-Pipe.
TinyXP Rev05, PerfectDisk, TuneUp Utilities, Window Washer, Nod32, Bo-Clean, SuperAntiSpyware Pro, Spyware Blaster, Comodo Firewall Pro.
Toby is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:20 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0