Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-22-2006, 10:55 PM   #1
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default arrizx asked me to post this

he said he cant access the site because he gets an error. the error is:

"server not found"

so what can he do to fix it?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-22-2006, 11:08 PM   #2
Daemon Poster
 
cileskot's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,352
Send a message via AIM to cileskot
Default Re: arrizx asked me to post this

that has happened to me before too. i just kept trying for a while, but it still didnt work, so i just tried later and it worked lol. just need to give it some time a iguess. just tell him to try like every 15 minutes or so.
__________________

__________________
Compaq Presario SR1750NX
AMD Athlon 64 3500 2.3Ghz
ATI Radeon 256mb
1.5gb Ram
19" Samsung LCD
cileskot is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:08 AM   #3
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: arrizx asked me to post this

The server is playing up, I got a time out error before, as posted above, just keep trying I guess
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:12 AM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: arrizx asked me to post this

hes been tryin for about 3-4 hours now.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:34 AM   #5
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: arrizx asked me to post this

Tell him to try clearing his cookies, and temp Internet files.
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:42 AM   #6
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: arrizx asked me to post this

k, ill tell him that when he comes back on AIM. he went to eat something.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 04:11 AM   #7
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: arrizx asked me to post this

Well, having left work (and the pc I was posting on for most of the day) it took me an hour before I could join the forum, something is up with the server.
Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 04:46 AM   #8
Daemon Poster
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 1,153
Send a message via MSN to DannyBoy
Default Re: arrizx asked me to post this

Well just now i tried when i came on my pc it said 'Looking up server' ' Server not found' i tried 40 mins later and it came straight on, as fast as ever lol.
DannyBoy is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 08:52 AM   #9
Site Team
 
root's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 8,007
Default Re: arrizx asked me to post this

yes... I've also found this that the site can be selectivly down...

it's very weird...

I've sometimes been unable to connect with IE, but able to connect in firefox,
sometimes unable to connect with either IE or firefox, but at the same time been able to connect with a different computer on a remote desktop.

te errors always seem to be page not found.
and even if you just browse to the IP address (http://72.36.191.10) it still says that the site is unavailable... even if I know it's not cau seI can access it on another machine!! or if I'm talking to pepole on messenger that are also using it and able to access the site...

it seems like the site selectivly refuses conections...

there is a possible explenations that I can think of...

David... (question that only he can answer).
What OS does the server use (I don't really trust netcraft to tell me)
what web server does it use,
and how many active conections can the server recieve?
how many active server threads are available at once? (e.e the default for apache is something like 50, soonly 50 people could browse at a time?).

it could be that these timeouts etc are entierly down to server config...

My last suggestion is that you could try going to another one of davids sites.

(servertalk.org, rapidgamingforums...).

though I did just notice that whilst trying to lookup the IP addresses to make sure that they are on the same server no addresses other than computer forums.org are returned...

Maybe it's a problem with the DNS server?

I don't know... (Clutching at straws!!)
__________________
I didn’t fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian…
Im sick of people saying 'dont waste paper'. If trees wanted to live, they'd all carry guns.
"The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; The inherent vice of socialism is the equal sharing of miseries."
root is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2006, 12:32 PM   #10
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: arrizx asked me to post this

There seems to be an issue with some dns servers resolving our domain names with some isps.

Notice to everyone (When the site comes back up.)

You might be able to get on with the ip in the future, 72.36.191.10 (bookmark it)
__________________

David Lindon is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:27 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0