Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-27-2005, 01:49 AM   #1
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Anyone had any experience with this..

The Cingular Palm Treo 650

http://onlinestorez.cingular.com/cel...7&WT.svl=mod24
__________________

AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 01:50 AM   #2
Golden Master
 
jac006's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 5,810
Send a message via AIM to jac006
Default Re: Anyone had any experience with this..

Why? You have one?
__________________

__________________
Macbook Pro and Logitech z5500s. All you really need.
jac006 is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 02:22 AM   #3
Golden Master
 
alvino's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 19,967
Send a message via AIM to alvino
Default Re: Anyone had any experience with this..

You're in luck. I came across this blog two days ago and the author has a whole ton of tricks, tips and hacks for the Treo 650. Enjoy!

http://treotricks.blogspot.com/
alvino is offline   Reply With Quote
Old 12-27-2005, 10:35 AM   #4
Golden Master
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 13,091
Default Re: Anyone had any experience with this..

Palm are good if you need it
lhuser is offline   Reply With Quote
Old 12-28-2005, 10:47 PM   #5
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: Anyone had any experience with this..

Quote:
Originally Posted by jac006
Why? You have one?
I do now. It's definately by far the most advanced phone I've had. I needed a phone that has great coverage and signal in Alaska than other Providers, and my brother has Cingular and says his phone works great and their service is strong. I had Sprint, and they offered me Limited Coverage while romaing, in Juneau, Fairbanks, and Anchorage, BUT, I'm not going to be in either of em. I'm happy though. Soooo many features on this beast
AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 04:09 PM   #6
Beta Member
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 2
Default Re: Anyone had any experience with this..

I am playing with a treo 650 and get this error message in the log any help would be great and thanks

"Please set the option "Enable Synchronization when Outlook is offline" in UI inorder to synchronize in offline mode"
chillin-n-killi is offline   Reply With Quote
Old 01-27-2006, 04:25 PM   #7
Fully Optimized
 
macbook's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 2,468
Send a message via MSN to macbook
Default Re: Anyone had any experience with this..

its all about the nokia n70
__________________

__________________
4GB Intel Core Duo - 1.25 GB DDR2 SDRAM
macbook is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 06:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0