Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-16-2007, 05:24 PM   #11
Golden Master
 
Raffaz's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 6,798
Send a message via AIM to Raffaz Send a message via MSN to Raffaz Send a message via Yahoo to Raffaz
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

Quote:
Originally Posted by Anubis1980
Genius lmao

i swear if i had a brain id be dangerous i was trying to find this and i cudnt, works great now thanx. Was driving me mad with all the threads showing.
Happy to help mate. Theres nothing worse than when something is staring you in the face, and you completely miss it. I do it all the time lol
__________________

Raffaz is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2007, 05:49 PM   #12
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

Quote:
Originally Posted by istonian
Works fine in IE7 for me too now,but Firefox still ownz. Why is this in the processor section?
if I couldn't post in the appropriate section I decided to post it in another section because maybe others have been having the same problem...

made sense to me...

the problem is gone now, it was earlier this afternoon...
__________________

wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 09:13 AM   #13
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,312
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

<moved>

i don't know why this thread was made in processors, so i moved it to the Social lounge.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:23 PM   #14
In Runtime
 
Renegadeandy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 291
Send a message via MSN to Renegadeandy
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

something to do with the ethernet i think, its acting up a bit lately. Motorola are releasing a statement soon apparantely, maybe they will patch it or something
__________________
Referred to by : UK31337

Visit http://www.pens2paper.com - For Your Stationery Needs!
Renegadeandy is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:24 PM   #15
Fully Optimized
 
UK31337's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 2,776
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

Nah, the new Apache version uses a faster version of NIterable. If you have a dual core CPU, there can be 2 sets of n at once!
__________________
Master of common sense. If you don't like it, stop reading.
UK31337 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:24 PM   #16
BSOD
 
Jenox's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,156
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

Nah with my 15MB Down 2MB Up it loads plenty fast for me.
Jenox is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2007, 05:26 PM   #17
In Runtime
 
Renegadeandy's Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 291
Send a message via MSN to Renegadeandy
Default Re: anyone else having the same problem on here...?

ahh ok, should be ample processing power to establish a concrete connection to my etherweb
__________________

__________________
Referred to by : UK31337

Visit http://www.pens2paper.com - For Your Stationery Needs!
Renegadeandy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0