Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 07-04-2005, 02:49 PM   #1
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Age of Empires 3 Demo

Here's the demo available for us hard core AOE fans. Finally, first look at it and it doesn't dissapoint either. Great looking graphics and has the ability to zoom in and out too.

http://www.gamespot.com/pc/strategy/...iii/media.html
__________________

__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 04:14 PM   #2
Fully Optimized
 
Mental Liberator's Avatar
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 2,035
Send a message via AIM to Mental Liberator
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Holy **** that looks good!

OLD SCHOOL111111
__________________

__________________
www.treasuretrooper.com/72560
Check it out, legit cash just from surveys.
Mental Liberator is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 04:16 PM   #3
Daemon Poster
 
Techy Geek's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 1,320
Send a message via MSN to Techy Geek
Default Re: Age of Empires 3 Demo

I'm not normally one for gaming, but hey, I'm bored...looks good
__________________
"If I seem to act unkind, its only me and not my mind" I Want To Tell You, The Beatles, Revolver
"When I am king, you will be first against the wall" Paranoid Android, Radiohead, OK Computer
There are two types of people, those who hate Microsoft, and those who work for it...
Possibly a Mac Convert
Techy Geek is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 04:32 PM   #4
Daemon Poster
 
Osak's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 821
Default

I'v been waiting for this one for a while its got a GREAT physics engine in it (The Havok)
__________________
Macbook Pro 2.4ghs Intel Core 2 Duo, 4gigs ram

Mac Pro - 2x 3.0GHz Quad-Core Intel Xeon , 4x2gig 800MHz DDR2, 2x 1TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s, NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
Osak is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 05:15 PM   #5
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Looks good
__________________
[url=http://www.LNXPS.NET]LNXPS.NET - The XPS Library]
David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 07:50 PM   #6
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Yeah, the new physics involved in the gameplay and lighting is what makes this one stand out. It is based on Age of Mythology engine because ensemble didn't want to totally scrap it and start over from scratch.

It will be the sequel to the Age of Empires II where different countries are trying to take over the New World (America). I watched all the demos and it's a must have game. It's expected to come out around Thanksgiving but they said hopefully sooner.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 09:24 PM   #7
Fully Optimized
 
NOFX's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,797
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Hot Damn thats a fine looking game, what system specs do you guys reckon youll need to run it at the screenshot level
__________________
3.0GHZ INTEL PRESCOTT CPU
1 GIG KINGSTON RAM
200 GB WESTERN DIGITAL HD
RADEON X800 PRO
JOIN RG Forums its Hella Good!!!
NOFX is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 10:15 PM   #8
Daemon Poster
 
Osak's Avatar
 
Join Date: Jun 2005
Posts: 821
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Well they said it wasnt going to take a ungoddly system to run im guessing any 128mb card with be able to run it pretty nice.
__________________
Macbook Pro 2.4ghs Intel Core 2 Duo, 4gigs ram

Mac Pro - 2x 3.0GHz Quad-Core Intel Xeon , 4x2gig 800MHz DDR2, 2x 1TB 7200-rpm Serial ATA 3Gb/s, NVIDIA GeForce 8800 GT 512MB
Osak is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 10:18 PM   #9
Golden Master
 
ISOwner's Avatar
 
Join Date: Dec 2004
Posts: 12,208
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Well, Ensemble hopes to have this game available for all PC type including the new budget PCs. Now here's the good part...

Quote Dave Pottinger, the lead programmer of the game and the director of technology at Ensemble Studios:

"Age 3 will support fixed-function cards, all the way up to the newer shader model 3.0 cards. Obviously, the better your machine, the nicer your game will look. I would easily expect that the game has enough high-end graphical features that most folks won't be able to crank it all the way up right away. The hardware still has a bit of catching up to do."

The hardware still has a bit of catching up to do?!?!? Yeehaw, just how good is this game? I'm looking forward to it. Break out the 7800GTX.
__________________
*Fact: Microsoft Window's Blue Screen of Death vs Computerforums.org's White Screen of Death. Which is worse?
ISOwner is offline   Reply With Quote
Old 07-04-2005, 10:28 PM   #10
Fully Optimized
 
NOFX's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 1,797
Default Re: Age of Empires 3 Demo

Buh, why does everything advance so quickly my X800pro is not even 10months old and its out of date
__________________

__________________
3.0GHZ INTEL PRESCOTT CPU
1 GIG KINGSTON RAM
200 GB WESTERN DIGITAL HD
RADEON X800 PRO
JOIN RG Forums its Hella Good!!!
NOFX is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0