Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Social Lounge | Off Topic
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-01-2009, 03:27 PM   #11
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: >:[

Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
well my internet speed is 300kb/s which isnt that fast but its the fastest they can give me on the kind of connection i have. i have qwest DSL
so can you tell us wat ping you usually have?

i guess you could TRY these things even though they probably wont do a lot. disable firewalls. open DMZ, port forward.
__________________

__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 03:40 PM   #12
Golden Master
 
Rubber314Chicken's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 5,574
Send a message via AIM to Rubber314Chicken
Default Re: >:[

I'm serious about pausing torrents. If I'm gaiming I'll have a ping of 60ish , but if I forget to pause them its like a ping of 250 or so.
__________________

__________________
AMD Athlon 64X2 4200+, 2 GB ram, 2 TB HDD, Ubuntu+SAMBA ♫ Lenovo T410, i5@ 2.4 GHz, 4 GB ram, 7
Rubber314Chicken is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 03:55 PM   #13
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: >:[

i usually have a 250 but i usually never forget to pause my downloads
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 04:45 PM   #14
Fully Optimized
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 3,390
Default Re: >:[

I've had high ping rates, 250ms average, and I would've said something to the ISP but my download never goes below 19700Kbs and my internet is really fast.

How high is your PING ZK?
__________________
Lenovo ThinkPad T410 - i7 620M - 8GB RAM - Crucial M4 120GB SSD - 250GB 2nd drive - Intel HD 3000 GPU - 1440x900 - Windows 7/8
REMENIZ Computers
Remeniz is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 04:57 PM   #15
Daemon Poster
 
Szat's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: United States
Posts: 625
Default Re: >:[

When I play Source on U.S. East servers my ping is never above 30.
__________________
Intel Quad 6600, Asus P5N-E SLI, GeForce GTX 560 1GB, 6GB RAM, 500GB HDD, Zalman 9700NT, X-Fi Xtreme Gamer, 650 watt PSU
Szat is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 05:29 PM   #16
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: >:[

well i pinged CF and i get 65 which isnt that bad but ill try and get some screenshots of me playing source and how can i tell where the servers are located and maybe ill just play on US servers
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2009, 10:01 PM   #17
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: >:[

uTorrent, Limewire, etc...basically any program that uses an internet connection should not even be open while you're gaming online.

Other than that, just try to find servers close to you.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 12:34 PM   #18
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: >:[

Quote:
Originally Posted by _-..zKiLLA..-_ View Post
well i pinged CF and i get 65 which isnt that bad but ill try and get some screenshots of me playing source and how can i tell where the servers are located and maybe ill just play on US servers
play 1.6 man...
__________________
amd athlon x2 4800+ 2.5ghz / 4gb ddr2 800mhz mushkin/ ZOTAC 8600gt 256mb / 320gb HDD 7200RPM / 250 watt psu
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 02:02 PM   #19
Fully Optimized
 
_-..zKiLLA..-_'s Avatar
 
Join Date: Nov 2007
Posts: 3,952
Send a message via AIM to _-..zKiLLA..-_
Default Re: >:[

well i played some US east servers and my ping was amazing so i guess ill just stick to those
__________________
My beast lappy: Acer netbook, 1.6ghz atom dual core, 2gb ddr3
My PSN: Kalikid_420
_-..zKiLLA..-_ is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2009, 02:45 PM   #20
j03
~~~~~~~~
 
Join Date: Jan 2005
Location: Wales
Posts: 5,556
Send a message via MSN to j03
Default Re: >:[

Quote:
Originally Posted by esa193 View Post
mask your ping?
You get kicked for a reason.
__________________

j03 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:33 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0