Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-27-2008, 08:59 PM   #1
BSOD
 
Join Date: Jun 2007
Posts: 2,505
Default White Screen

I couldnt go into a thread but I can make one... Every time I go into a thread a white screen appears... Why?
__________________

Dark Night is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 12:14 AM   #2
Golden Master
 
MikeReiner's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 5,053
Send a message via AIM to MikeReiner Send a message via MSN to MikeReiner Send a message via Yahoo to MikeReiner
Default Re: White Screen

This has happened on multiple occasions.. but this is the first in a while.
__________________

MikeReiner is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 12:34 AM   #3
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: White Screen

Been a bad week for it tbh, was bad a while back then was good now it's shit again.
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 12:57 AM   #4
Daemon Poster
 
AmericanSensei's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Posts: 1,144
Default Re: White Screen

Quote:
Originally Posted by A True Folder View Post
Been a bad week for it tbh, was bad a while back then was good now it's shit again.
I agree, I haven't had any problems with the forum for quite some time. For the past 2 days this forum has been absolute shit. I'll check it once a day for now untill David gets this sorted out and fixed or it passes.
AmericanSensei is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 04:19 AM   #5
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: White Screen

Been down lots the last few days, not good.
__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 06:21 AM   #6
Golden Master
 
mark thorpe's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Posts: 7,366
Send a message via MSN to mark thorpe Send a message via Yahoo to mark thorpe
Default Re: White Screen

couldnt get on at all for ages last night...
mark thorpe is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 07:35 AM   #7
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: White Screen

I couldn't get on last night either.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 08:03 AM   #8
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: White Screen

Same here.
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 09:15 AM   #9
Fully Optimized
 
wol-va-rine's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 2,104
Default Re: White Screen

by any chance, do you guys use vista...? I got the white screen while I was running vista, but when I rebooted and switched to XP the white screen doesn't come up...
__________________
MY INTARDNET BEAST ■ Antec 300 ■ Q6600 B3, 2.8GHz @ 1.325v ■ MSI X48C Platinum ■ Kingwin XT-1264 ■ Visiontek HD 4870 512MB ■ 4x1GB Transcend aXeRam DDR3-1800 @ 1400MHz ■ WD Raptor (160GB) ■ Western Digital (250GB) ■ Samsung (640GB) ■ Seagate (500GB) ■ WD Caviar Green (1TB) ■ OCZ ProXStream 1kw ■ Sound Blaster X-Fi Platinum ■ JVC HA RX900 ■

ME ■ I am bald and my head is lumpy...fear me ■
wol-va-rine is offline   Reply With Quote
Old 04-28-2008, 10:57 AM   #10
Daemon Poster
 
Ahyoka's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,373
Default Re: White Screen

I got white screened all of yesterday afternoon/evening..
__________________

Ahyoka is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:46 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0