Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-19-2007, 05:36 AM   #41
Daemon Poster
 
GlasseyeUK's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 1,208
Send a message via MSN to GlasseyeUK
Default Re: Post problems

Is this happening on any of the other forums, websites that David owns??

Or is it specific to ComputerForums?

In the last hour had about 3 database failures, and a couple of whitescreens...in terms of posting clicking on the text editor icon does seem to allow you to post properly,
__________________

__________________
AMD Athlon 64, 2200 (11x200) 3700+,ASRock 939S56-M, SiS 756 AMD Hammer,NVIDIA GeForce 6600LE, 2048(DDR SDRAM), Maxtor 5A300J0 300GB 5400RPM, Ultra ATA/133)

Time tells all, but if the moment in time passes and you miss it, then you will remember it for ever!!
GlasseyeUK is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 01:13 PM   #42
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Post problems

its been perfectly fine for me since ive been on. although ive only been on for 15 mins. these problems have to be solved soon. it annoys my when the forum is slow and i have to refresh all the time
__________________

__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 02:02 PM   #43
Golden Master
 
Brookfield's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 10,056
Default Re: Post problems

Quote:
Originally Posted by Raffaz View Post
Its starting again now. Maurice he said bandwidth problems, not broadband problems.
Thank you so much for pointing that out to me.
Brookfield is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 05:25 PM   #44
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Post problems

edit:nm
ps forums have been ok so far
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2007, 06:09 PM   #45
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: Post problems

I get the occasional white page on this website, but that's about it. The other day I couldn't make new threads but it seems to function properly now.
__________________

LA061 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0