Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-17-2006, 10:48 PM   #1
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Logo off alignment a smidge

Just making you guys aware that the logo is just a tad off alignment.. (the small line of blue underneath it). It should be an easy fix..
__________________

Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 12:20 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Logo off alignment a smidge

what blue line underneath it?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 06:11 AM   #3
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: Logo off alignment a smidge

For me it appears a bit off with the blue line I describe; I will take a screenshot later and show you..

For now, I'll try clearing my cache and see if it works.
Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 06:42 AM   #4
BSOD
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 7,539
Send a message via AIM to Trivium Nate
Default Re: Logo off alignment a smidge

Wow lol the little things really get you guys lol well it should be an easy fix
Trivium Nate is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 09:24 AM   #5
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: Logo off alignment a smidge

Hehe, it doesn't bother me personally or anything, but I'm just trying to make them aware.
Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 11:04 AM   #6
In Runtime
 
xguynameddavex's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 442
Default Re: Logo off alignment a smidge

Dude, if this doesnt get fixed, im gonna have to get really mad and freak out, no just kidding, i dont see a blue line, maybe its a.... VIRUS!!! RUUUUNNNN! lol
__________________
AMD 4200 X2, 2 GB Corsair XMS, BFG Gforce 7800GS,ASUS A8N32, 250 GB Maxtor 7200 SATA 3.0, Lite-on DVDR/RW CDR/RW, Logisys Yin Yang Case, RAIDMAX 470 Watt PSU.
XGuy Named DaveX - AIM it up.
xguynameddavex is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 01:19 PM   #7
Golden Master
 
joxley1990's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 7,846
Send a message via AIM to joxley1990 Send a message via MSN to joxley1990
Default Re: Logo off alignment a smidge

Does it really annoy anyone?

I dont evan notice it..
joxley1990 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 02:45 PM   #8
Fully Optimized
 
Bahawolf's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: United States
Posts: 2,604
Default Re: Logo off alignment a smidge

Well, I tried it on another computer as well.. same thing.

Its not like its an annoyance or anything.. I was simply making them aware so that they can fix it if they choose to.
Bahawolf is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 03:58 PM   #9
Golden Master
 
dude_se's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 8,632
Send a message via AIM to dude_se Send a message via MSN to dude_se
Default Re: Logo off alignment a smidge

wheres my post gone i just made here.....?
i simply asked for some screenshots.
the logo looks messed up to me actually. theres a bit of blue missing from underneath it.
__________________
Laptop spec: ASUS X53E, i5 2430m 2.4ghz, 3gb ram, 320gb hdd, intel hd graphics, usb 3.0
dude_se is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2006, 04:34 PM   #10
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: Logo off alignment a smidge

omg. which friggin logo is it??? the one at the very top left?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:01 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0