Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-14-2007, 11:39 AM   #1
Daemon Poster
 
Ahyoka's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Posts: 1,373
Default Just had a Database Error...

a few minutes ago at 10:36 am Central Standard Time
__________________

Ahyoka is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 02:55 PM   #2
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: Just had a Database Error...

Just finished with one, 1:55pm CST.
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 03:07 PM   #3
Golden Master
 
Thelis's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 5,410
Send a message via AIM to Thelis Send a message via MSN to Thelis Send a message via Yahoo to Thelis
Default Re: Just had a Database Error...

3:02 pm Easter Time.
Thelis is offline   Reply With Quote
Old 06-14-2007, 06:19 PM   #4
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Just had a Database Error...

Im stuck, I can log in but cant get the new post screen up at all Im getting the data base error constant, im writing this from the thread in the home page section. ive been trying for 1 hour now
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 04:38 AM   #5
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Just had a Database Error...

Quote:
Originally Posted by blackjack View Post
Im stuck, I can log in but cant get the new post screen up at all Im getting the data base error constant, im writing this from the thread in the home page section. ive been trying for 1 hour now
yeah i am getting that , i can log in and browse the forums but when i press the new posts button i get a database error screen
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 04:43 AM   #6
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Just had a Database Error...

Quote:
Originally Posted by muz379 View Post
yeah i am getting that , i can log in and browse the forums but when i press the new posts button i get a database error screen
Im still getting it and have been for the past 12hours can someone contact David to see if the problem can be resolved, is everybody having the same problem?
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 04:48 AM   #7
muz
Golden Master
 
muz's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 6,928
Default Re: Just had a Database Error...

it seems it's the whole search function that is bringing up mdatabase errors for me cos i just tried to search and i got a DB error
__________________
Desktop-AMD Athlon 64 X2 6000+-2GB Elixer DDR2 800 250gb+500gb+500gb+120gb
Laptop-Apple Macbook Pro 13" Intel core i5(2.3ghz) 4gb Ram 320gb hard drive
muz is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 04:52 AM   #8
Fully Optimized
 
blackjack's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 2,945
Send a message via MSN to blackjack
Default Re: Just had a Database Error...

Quote:
Originally Posted by muz379 View Post
it seems it's the whole search function that is bringing up mdatabase errors for me cos i just tried to search and i got a DB error
yeah me too, the only way i can view posts or reply to any is from the CF home page
__________________
Compaq Presario CQ5305K-m Intel® Pentium® Dual Core E5300 (2.6 GHz), Windows® 7 Home Premium 64 bit, 2048 MB , Hard drive: 320 Gb, with 18.5 Widescreen
SPURS TILL I DIE (DIAMONDS ARE FOREVER SO ARE SPURS)
TO DARE IS TO DO
blackjack is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 10:12 AM   #9
Golden Master
 
freestyler105's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 7,883
Default Re: Just had a Database Error...

Yeah, since last night I've been getting errors when I try to search. You can browse the forums fine, searching just doesn't work.
__________________
C2D E6600 | 4GB DDR2-800 | 9800GTX+ | Asus P5B-E | 150GB Raptor | 320GB 7200.10 | 750W Xigmatek PSU
freestyler105 is offline   Reply With Quote
Old 06-15-2007, 11:06 AM   #10
Fully Optimized
 
hascet's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Posts: 3,218
Default Re: Just had a Database Error...

I haven't been able to go to "New Posts" since yesterday evening due to database error...but I can still read the threads in the forums, I've also been getting error messages when using quick reply
__________________

__________________
www.crazycomputers.org
hascet is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:43 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0