Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-24-2011, 08:40 AM   #1
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default I still have the login issue...

I posted about this somewhere a while ago but it wasn't really solved. When I'm on the homepage and try to log in, it redirects me back but still shows me as not logged in. If I click a link to another part of the site, it shows me as logged in. I think it has something to do with the cookies, since before I've deleted them which temporarily fixes the issue. I tried that last night however and it didn't work. I think it has something to do with my account as well because it happens on both my desktop and laptop.
__________________

__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 11:37 AM   #2
Site Team
 
celegorm's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Posts: 10,713
Send a message via AIM to celegorm
Default Re: I still have the login issue...

I've had this happen a few times too. My thoughts are more browser related. What browser are you using?
__________________

__________________
"as a fanboy i refuse to admit it and will pull countless things out of my butt to disprove it"

Team Thelegorm! Total Kills: 21 (i iz in uor profile, editsing your sigz)
celegorm is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 03:18 PM   #3
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default Re: I still have the login issue...

Quote:
Originally Posted by celegorm View Post
I've had this happen a few times too. My thoughts are more browser related. What browser are you using?
I'm using Chrome. Hmm.. I thought that it used to do the same in Firefox, but it worked just now when I checked it.
__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 04:08 PM   #4
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: I still have the login issue...

please try now and let me know if you still get the same issue, I have just changed something
__________________
Check Out My Computer Related YouTube Channel @ Click Here
JCB is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 04:24 PM   #5
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default Re: I still have the login issue...

Quote:
Originally Posted by JCB View Post
please try now and let me know if you still get the same issue, I have just changed something
Aha! That worked. What did you change?
__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 06:15 PM   #6
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: I still have the login issue...

if you login to the site and have www. in the url you will be logged in, if you log in then go to a http:// computerforums . org / "WHAT EVER" basically with out the www. it will not reconise your login. I added something that redirects you when you dont put the www in
__________________
Check Out My Computer Related YouTube Channel @ Click Here
JCB is offline   Reply With Quote
Old 01-24-2011, 07:04 PM   #7
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default Re: I still have the login issue...

Quote:
Originally Posted by JCB View Post
if you login to the site and have www. in the url you will be logged in, if you log in then go to a http:// computerforums . org / "WHAT EVER" basically with out the www. it will not reconise your login. I added something that redirects you when you dont put the www in
Oh ok. I feel like there was something about the www a long time ago. Thanks for fixing it.
__________________

__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:49 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0