Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-27-2006, 05:43 AM   #1
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Nevermind *Mods can close please*

I tried to post a jpeg of jumper settings in HERE with no result, only the url will show.

Anyone else noticed this? or did I miss something about them being disabled?

EDIT: Nevermind, it must have been a glitch with the url, seems to be OK now.

Mods can close this.
__________________

Deathstar is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2006, 05:12 PM   #2
Site Team
 
David Lindon's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 15,233
Default Re: Have image tags been disabled???

They won't work if the link has a ? in it for secuirty reasons
__________________

David Lindon is offline   Reply With Quote
Old 08-27-2006, 05:34 PM   #3
BSOD
 
Deathstar's Avatar
 
Join Date: Mar 2006
Posts: 756
Default Re: Have image tags been disabled???

It was a normal direct link to pic from ImageShack like I've always used.

I now feel it is more a software/server issue, the forum is running at snails pace today, timeouts are more frequent and pages are taking ages to load.

Are you upgrading or doing server maintenance by any chance?

EDIT: Found the Maintenance thread
Deathstar is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:12 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0