Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Site Admin, News and Feedback
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-11-2010, 02:21 PM   #51
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by JCB View Post
@lhamil64 thanks for the message, a mobile version of this site is a possibility. And hopefully there will be no down time from now on. This site is on a very powerful dedicated server
I've noticed the site runs a lot better too, that's great.
__________________

__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 07:02 PM   #52
Site Team
 
Lowndsey's Avatar
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 3,607
Default Re: The CF Sale discussion thread

Not a fan at all of those blogging icons at the bottom of each post. They stick out like a sore thumb.
__________________

__________________
JogaBonito1502: I guess Microsoft is really not to blame. Sorry!

KMATB
Lowndsey is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 07:36 PM   #53
Site Team
 
T-MAN's Avatar
 
Join Date: Jul 2007
Location: Australia
Posts: 2,058
Default Re: The CF Sale discussion thread

I do like the way the forum has been re-arranged. I agree on the blogging icons as well. The change of server seems to be working very well.
__________________
1st Puter - Intel Pent D 3.4GHz, 2 GIG Ram, GeForce 9800GT, Windows 7 Home.
2nd Puter - AMD Athlon Dual Core 2.69GHz, 2 GIG Ram, GeForce 7600GT, XP Home.
Lappy - Intel Dual Core 1.73GHz, 2 GIG Ram, Vista Home Premium.
Piss off George Monks = gmcrepair? YES, YES it was.
Yeah he likes to boost his count.
T-MAN is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 08:25 PM   #54
Golden Master
 
Tommy Boy's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: USA
Posts: 8,463
Send a message via Yahoo to Tommy Boy
Default Re: The CF Sale discussion thread

I don't think anyone uses those icons, I know I don't.
__________________
When all else fails...Ham Radio!

I still have the same old HP DV9700T laptop I've had for years...still kickin'
Tommy Boy is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 08:39 PM   #55
In Runtime
 
Sporego's Avatar
 
Join Date: Jun 2010
Posts: 263
Default Re: The CF Sale discussion thread

I cant wait
Sporego is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 09:01 PM   #56
In Runtime
 
lhamil64's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 398
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by Lowndsey View Post
Not a fan at all of those blogging icons at the bottom of each post. They stick out like a sore thumb.
I agree. I don't think I'd ever need to tweet out a link to a particular reply to a thread, and if I did I'd probably just do it manually.
Another odd thing I've noticed about the forum is something I made a thread about before (or was it a reply to another thread?). On the homepage, if I try logging in, it still looks like I'm not logged in (the username/password boxes are still there) but if I go to another page it shows me as logged in. I think clearing my cookies fixed it once but as soon as I came back again it started happening again. I'm using Chrome 8.0.552.215 beta on Windows 7. It does it in Firefox as well.
__________________
--Lee
Website/Blog: http://lhamil64.wordpress.com
lhamil64 is offline   Reply With Quote
Old 12-11-2010, 09:05 PM   #57
Golden Master
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 7,534
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by Tommy Boy View Post
I don't think anyone uses those icons, I know I don't.
Me neither. It's a bit annoying to see them on practically every site. :|
LA061 is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 07:07 PM   #58
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by ~NeonFire~ View Post
Me neither. It's a bit annoying to see them on practically every site. :|
i agree, i have removed them, dont think many people use them
JCB is offline   Reply With Quote
Old 12-12-2010, 08:13 PM   #59
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by lhamil64 View Post
I agree. I don't think I'd ever need to tweet out a link to a particular reply to a thread, and if I did I'd probably just do it manually.
Another odd thing I've noticed about the forum is something I made a thread about before (or was it a reply to another thread?). On the homepage, if I try logging in, it still looks like I'm not logged in (the username/password boxes are still there) but if I go to another page it shows me as logged in. I think clearing my cookies fixed it once but as soon as I came back again it started happening again. I'm using Chrome 8.0.552.215 beta on Windows 7. It does it in Firefox as well.
Try logging in at my anime forum and see if it does it there. We're running the same version but I don't use SEO. If you get in with no problems then let JCB know so he can check the software here. Some times the log in issues can be traced back to SEO or mods installed.
There's a key word mod that is irritating as all get out. I think when we try an acronym we know what it means.
setishock is offline   Reply With Quote
Old 12-13-2010, 05:10 AM   #60
JCB
Daemon Poster
 
JCB's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 1,302
Default Re: The CF Sale discussion thread

Quote:
Originally Posted by lhamil64 View Post
I agree. I don't think I'd ever need to tweet out a link to a particular reply to a thread, and if I did I'd probably just do it manually.
Another odd thing I've noticed about the forum is something I made a thread about before (or was it a reply to another thread?). On the homepage, if I try logging in, it still looks like I'm not logged in (the username/password boxes are still there) but if I go to another page it shows me as logged in. I think clearing my cookies fixed it once but as soon as I came back again it started happening again. I'm using Chrome 8.0.552.215 beta on Windows 7. It does it in Firefox as well.
when you are not logged in what is the url in the browser is it http:// computerforums dot org With no www ??
__________________

JCB is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:05 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0