Go Back   Computer Forums > General Computing > Server Administration
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-12-2006, 11:17 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Jun 2006
Posts: 10
Default Site Help


My friend's website isn't working for me. It's working on my friend's computer, but not mine. Is there a problem with my computer?

I tried the site on both IE & FF on my computer and it didn't work and I tried it on IE & FF on his computer and it worked.

Help please.

Fresh Ink is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2006, 11:26 PM   #2
Daemon Poster
cileskot's Avatar
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,352
Send a message via AIM to cileskot
Default Re: Site Help

well, on my computer, i ghet this error:

No Such Web Site

We could not find the photo sharing web site that you asked for. Please contact the owner of the site for the correct name.

is that the error you are getting? or is the web page just not showing up? i am using firefox.

Compaq Presario SR1750NX
AMD Athlon 64 3500 2.3Ghz
ATI Radeon 256mb
1.5gb Ram
19" Samsung LCD
cileskot is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 06:45 AM   #3
In Runtime
j.venning's Avatar
Join Date: Mar 2006
Posts: 220
Send a message via ICQ to j.venning Send a message via MSN to j.venning
Default Re: Site Help

Piczo is so slow - no wonder why it didnt show up! I would never host a website with a free service!
Brand new setup!

Intel Core 2 Quad Extreme Edition QX6800 (2.93GHz)
Intel Extreme D975XBX2KR Motherboard
BFG GeForce 8800 GTX 768MB GDDR3
Corsair 2GB DDR2 XMS2 Dominator RAM
Thermaltake VE2000SWA Armour LCS Super Tower
Western Digital Raptor X 150GB X2
j.venning is offline   Reply With Quote
Old 07-13-2006, 11:52 PM   #4
Daemon Poster
pctechmike's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: Site Help

I'm getting the same error as cileskot, and I'm using Opera. Something is really wrong with the site, or the service, not sure which.
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Old 07-14-2006, 09:49 AM   #5
Site Team
root's Avatar
Join Date: Mar 2004
Posts: 7,872
Default Re: Site Help

I looked at the main site

if you click on a random photo on that main page you'll see someone elses address [personsusername].piczo.com

they all seem to work fine...

so I imagine your friends account has either been terminated.
he hasn't added pictures, or he miss spelt his account name when he gave you the address.
I didn’t fight my way to the top of the food chain to be a vegetarian…
Im sick of people saying 'dont waste paper'. If trees wanted to live, they'd all carry guns.
"The inherent vice of capitalism is the unequal sharing of blessings; The inherent vice of socialism is the equal sharing of miseries."
root is offline   Reply With Quote
Old 09-14-2006, 12:56 PM   #6
In Runtime
systeq's Avatar
Join Date: Sep 2006
Posts: 164
Default Re: Site Help

that site doesnt work for me at all

Dell Precision WS470 Xenon 3.0GB 1GB PC3200 80GB SATA HDD

but...control 5 servers, one switch rack with 300 ports protected by cisco router, 300 PC's, 75 notebooks over a wLAN ;)
systeq is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 12:47 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0