Go Back   Computer Forums > General Computing > Server Administration
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 05-04-2007, 11:27 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default My server won't allow video streaming

Hello,

I'm running windows 2003 and yes I'm behind a Sonicwall tz 170.

I'm hosting a website that has video streaming with flash. For some apparent reason my server doesn't stream any video. I did open ports 554, 8080, 7070 TCP, and 4040 7007 UDP and still won't stream video.

Is there something I'm missing here? Is there a setting or permission I have to enable to allow streaming video? Please help Thanks in advance

--Erick
__________________

optious is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2007, 10:42 AM   #2
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: My server won't allow video streaming

what kind of router do you have?
__________________

__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2007, 12:14 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: May 2007
Posts: 2
Default Re: My server won't allow video streaming

This is my set up


Modem>> firewall (Sonicwall tz 175 ) >> managed switch (NetgearFSM7328S)>>> 10 computers.

I'm not sure it could be the switch, what do you think?
optious is offline   Reply With Quote
Old 05-08-2007, 11:16 PM   #4
Golden Master
 
borat_sagdiyev's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 8,986
Send a message via AIM to borat_sagdiyev Send a message via MSN to borat_sagdiyev
Default Re: My server won't allow video streaming

i think it could be the switch not knowing which computer to forward the packets to. but can you connect to the server without streaming files? like just like view that its connected to the server.
__________________
Core 2 Duo e4500 2.2ghz @ 2.8ghz
evga 650i ultra
2gb 400mhz ram OC'ed to 450
evga geforce 7600GT overclocked
borat_sagdiyev is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:59 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0