Go Back   Computer Forums > General Computing > Server Administration
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 04-17-2011, 08:24 PM   #1
Beta Member
Join Date: Apr 2011
Posts: 1
Default IBM Server X225 Problem

I have a IBM Server X225 model 8647 4dx. I recently took it apart to clean it and I made sure that I put everything back together the way it was before. However, when I turn it on now, it comes on for about two seconds and shuts off. It does this twice every time I press the power button. I do not know much about servers and I have never had any problems with it. It seems that when it does come on for those two seconds, every thing is operating normally. Anyone have any suggestions? Thanks.

redprojet92 is offline   Reply With Quote
Old 04-18-2011, 06:21 AM   #2
In Runtime
Join Date: Jan 2011
Posts: 277
Default Re: IBM Server X225 Problem

Is there any amber LED glowing in light path diagnostics
sahabcse is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:50 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0