Go Back   Computer Forums > General Computing > Programming
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-15-2006, 12:44 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 1
Unhappy ASX Issue...Please, this is *really* important

Hi everyone,
It's a long story, but for a soon-due school project I updated a video from my camera (.AVI) and then created a SAMI file (.smi) with appropriate captions, which took some time since I know nothing, really, about computers!
I followed the instructions on several different websites about how to make a .asx file that integrated both of them (both files work independently). However, no matter what I do, the .asx file will only play either the .smi or the .avi file and not both. The files are in the same location, have the same name, and both function. I followed the .asx coding exactly.
Can someone please help me if at all possible? It's really important to me--if you need it I can post the coding.
HopesSilverLigh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:57 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0