Go Back   Computer Forums > General Computing > Overclocking | Cooling | Modding
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-24-2011, 11:01 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 179
Default having problem with new ram in eee 1015pem. help!!!

i bought the (kingston kvr1066d3s7/4g) and my pc does not detect it the screen stays blank upon startup. ??????
__________________

__________________
CPU-i7 950
MOBO-ga-x58a-ud3r
RAM- corsair xms3x2gb
GPU-none right now- soon gigabyte 6970 oc
PSU-shaw viper 1200w
fractalr3 is offline   Reply With Quote
Old 06-26-2011, 02:16 PM   #2
In Runtime
 
Chipeater's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 364
Default Re: having problem with new ram in eee 1015pem. help!!!

What computer or motherboard do you have?
__________________

Chipeater is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2011, 04:15 AM   #3
In Runtime
 
Join Date: Mar 2011
Posts: 179
Default Re: having problem with new ram in eee 1015pem. help!!!

eee 1015pem
__________________
CPU-i7 950
MOBO-ga-x58a-ud3r
RAM- corsair xms3x2gb
GPU-none right now- soon gigabyte 6970 oc
PSU-shaw viper 1200w
fractalr3 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:30 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0