Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-04-2005, 09:55 PM   #1
Solid State Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 7
Default Wireless Problem

Hi there,
I have a desktop PC and an an apple ibook G4. I just bought a wireless router (Dlink 524). Of course, I was planning to share the interconnection to the mac wirelessly and the PC would be from normal ethernet. I have my DSL modem (NEtcomm NB3100) connected via ethernet to the DLINk and then on the LAN output, a cable going to my PC. Now I went through the Wizard that DLINK provided. My internet Provider uses PPPoe or whatever it is, I entered my username and password, completed the wizard. Now the internet won't work on both computers! The ibook detects that there is a wireless network so the antenna must be okay. I've gone through all the settings possible to man and finally got somewhere. The other night, I opened up internet explorer on my Mac and up came MSN. But when I typed in google, nothing came up. I typed in another site and it came up, i think it was dogpile, and then I tried another website and it didn't work! It was like half of the internet was down! Unfortuneately, I lost the net a little while later when I was changing more settings. I've reset my router and my modem, entered my details and still, nothing works. I'm beggining to think it could be a problem with my modem. Is there a setting in my modem that I have to enable so that the modem can become available in a wirless network or something? Does anybody have any idea of what I might not be doing or if there is a problem? Thanks in advance.


thesatelliteguy is offline   Reply With Quote
Old 06-05-2005, 01:40 PM   #2
In Runtime
shouup's Avatar
Join Date: Dec 2004
Posts: 315
Default Re: Wireless Problem

sounds like you are loosing packets...something isnt working right.

CCNA certified
Net+ Certified
A+ Certified
Windows 9x, ME, 2000 and XP certified
Wireless Network Specialist
shouup is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 01:05 AM   #3
Solid State Member
Join Date: Jun 2005
Posts: 7

It's okay. My friend fixed it up (computer geek). Don't know what he did but it's fixed!

thesatelliteguy is offline   Reply With Quote
Old 06-06-2005, 12:56 PM   #4
Steven11's Avatar
Join Date: Apr 2004
Posts: 1,056
Default Re: Wireless Problem

Cool, that is good, i like it when things get fixed.
Steven11 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 03:53 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0