Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-13-2007, 07:21 PM   #1
In Runtime
 
tivaelydoc's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 105
Send a message via AIM to tivaelydoc Send a message via MSN to tivaelydoc Send a message via Yahoo to tivaelydoc
Default Wireless internet is not working.

We have a wireless Belkin card, which is installed correctly. It's connected to the default wireless connection, which what this computer is hooked up too, and it's getting a steady 50% signal. I hit repair and it fully repairs. But the ip address says invalid and it won't send or recieve any packets. Any help?
__________________

tivaelydoc is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2007, 08:25 PM   #2
Baseband Member
 
schultzy92's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 44
Default Re: Wireless internet is not working.

hmmm... invalid ip address, I would try setting a static ip adress and see what that does, otherwise reinstall the card
__________________
I UPGRADED!!!
AMD Athlon 64 X2 4400
1X2Gb DDR2 800 RAM
ECS Geforce 6100SM-M (cheap crap motherboard but it works well :) and i got it on special with the processor)
Seagate 250Gb SATA2 Hard Drive
XFX Geforce 8600GTS
schultzy92 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 10:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0