Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 06-16-2013, 01:55 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: lithuania
Posts: 4
Default Wireless connection does not appear

So I reinstalled Windows 7 on my Lenovo B560. I installed all the drivers (and the wireless one), but the wireless connection icon does not even appear and it does not work. As my Ethernet driver is Atheros, I think that my wireless driver is Atheros as well. But after installiation, it still not work. I can't find that driver on device manager or anywhere else, except the folder in program files. Don't know what to do. What could you suggest?
__________________

Nenoriu is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 01:58 PM   #2
Fully Optimized
 
OhSnapWord's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,853
Default Re: Wireless connection does not appear

Do you see it in device manager under network adapters?
__________________

__________________
FX-8350 @ 4.7 cooled by H80, 32GB Mushkin Enhanced Blackline 2133, Asus Sabertooth 990FX, 2x Radeon HD 7850 2GB in X-fire, 500GB Samsung 850 Evo, 4TB Seagate, 3TB WD Black, 2x 1TB WD RED in RAID 0
OhSnapWord is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 02:00 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: lithuania
Posts: 4
Default Re: Wireless connection does not appear

I see only ethernet, but not wireless.
Nenoriu is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 02:07 PM   #4
Fully Optimized
 
OhSnapWord's Avatar
 
Join Date: Jan 2012
Location: USA
Posts: 1,853
Default Re: Wireless connection does not appear

Looks like you either need to ensure that the wireless adapter is turned on or install the appropriate driver.
__________________
FX-8350 @ 4.7 cooled by H80, 32GB Mushkin Enhanced Blackline 2133, Asus Sabertooth 990FX, 2x Radeon HD 7850 2GB in X-fire, 500GB Samsung 850 Evo, 4TB Seagate, 3TB WD Black, 2x 1TB WD RED in RAID 0
OhSnapWord is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 02:13 PM   #5
Beta Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: lithuania
Posts: 4
Default Re: Wireless connection does not appear

Well I tried all drivers the lenovo support offers me. And by the adapter, you mean router (my english is not perfect, so maybe I misunderstand)? cuz if yes, so it's on (the other laptop works fine). If by adapter you mean installed one, then how to do it? Cuz I know the way, to turn on wireless connection in this way http://img203.imageshack.us/img203/7249/1lxr.jpg but, that's what I see in my laptop http://www.part.lt/img/e4f2476a31636...92400f0601.jpg . I can't find the "network connections"
Nenoriu is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2013, 02:57 PM   #6
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Wireless connection does not appear

The OP has made an assumption about the brand name of the wireless chip. Hardwire and wireless don't always go hand in hand brand wise.
Lenovo swings both ways when it comes to that. Here's the link to the drivers page.
Drivers and software - Lenovo B560 Notebook
Try the Broadcom wireless drivers. Make sure you get the right one as it comes in 32 and 64 bit versions.
setishock is offline   Reply With Quote
Old 06-17-2013, 03:07 AM   #7
Beta Member
 
Join Date: Jun 2013
Location: lithuania
Posts: 4
Default Re: Wireless connection does not appear

Okey, as the moderator had to approve my message, before that I found out that I had wrong drivers. So as setishock recommended, I installed the right ones now, but I still have problems.

Now as I have here, and it looks like normal in device manager
http://www.part.lt/img/8616ea1e72dbe...6a729d3635.jpg

But, in the network connections, the wifi connection is enabled, but not working.

http://www.part.lt/img/d35834894211c...6a1df8b885.jpg
__________________

Nenoriu is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:31 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0