Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-19-2006, 03:44 PM   #11
In Runtime
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 217
Default Re: Why!?!?

I have no walkie talkies or cordless phones. :-D

Tried the reset button and still no go...
__________________

Rmp5s is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2006, 03:56 PM   #12
Daemon Poster
 
uid=[0]'s Avatar
 
Join Date: Apr 2006
Posts: 906
Send a message via Yahoo to uid=[0]
Default Re: Why!?!?

Make sure your SSID is not the same as a near by wireless network.
__________________

__________________
"Security is nothing more than a thought that makes you sleep well at night." - Me
MCSE/MCSA
Security+/Network+
Wireless Network Security Spec.
uid=[0] is offline   Reply With Quote
Old 04-19-2006, 03:56 PM   #13
Daemon Poster
 
burton_o6's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 968
Default Re: Why!?!?

I think the old 900 mhz phones screw with digital signal. However; I beleive that the newer 2.4 ghz don't have much effect on them.

Also, make sure the router is set to channel 6.

Edit again: Do you have an encryption on the network, I have experienced a correlation when customers have an encryption, and lose signal intermittantly.
burton_o6 is offline   Reply With Quote
Old 04-20-2006, 09:59 AM   #14
In Runtime
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 217
Default Re: Why!?!?

There's no way anyone has my ssid...lol...I changed it to something goofy when I got the router.

Quote:
Originally Posted by burton_o6
I think the old 900 mhz phones screw with digital signal. However; I beleive that the newer 2.4 ghz don't have much effect on them.

Also, make sure the router is set to channel 6.

Edit again: Do you have an encryption on the network, I have experienced a correlation when customers have an encryption, and lose signal intermittantly.
I dunno if there are any 900mhz phones around...I know I don't have one...I don't have ANY phone here except my little cheap ass cell phone. Dunno about the neighbors though.

I tried changing the channel thinking it might be getting interference. I'll put it back on 6 but it still won't work.

I used to use WEP encryption but I can't get it to work using WEP anymore. Hell...I can't get it to work consistantly at ALL now...

I got it to work fine 2 days ago. Now, just about 5 min ago, it goes down again. I don't know what's wrong with the damn thing. The WLAN light is lit but it'll go off for a nanosecond every so often...

I'm about to grab my .380 and shoot this damn thing...
Rmp5s is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2006, 12:25 AM   #15
Daemon Poster
 
pctechmike's Avatar
 
Join Date: Jan 2006
Posts: 836
Send a message via AIM to pctechmike Send a message via MSN to pctechmike
Default Re: Why!?!?

Have you tried updating the firmware in the router?
__________________

__________________
Pctechmike
www.adequateitsolutions.com
Please Add To My Rep If I Helped You
pctechmike is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:46 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0