Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-17-2010, 08:14 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Default Weird internet browsing issue. Please help.

I can't visit google.com or some other websites on this laptop I am currently using. I've run multiple spyware scans and removed whatever it found but the problem still persists.

Any help ?
__________________

mikeycc1 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2010, 08:29 PM   #2
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 12
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

did you block the site somehow through your security software i know i can block site i don't want my kids to visit through my security suite
__________________

oscer1 is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2010, 08:32 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

mmm. but im running Avast AV.

could it be windows firewall?

but i doubt thats the case because i wouldn't block the other sites i can't visit.
mikeycc1 is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 10:02 AM   #4
Fully Optimized
 
jmacavali's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,867
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

Unlikely to be a firewall. What kind of error do you get or could you better describe 'can't visit' please.
__________________
****************************************
Don't take life too seriously -- no one gets out alive. Plus, who wants to arrive to the hereafter in pristine condition wearing a suit and tie?
I want to slide in sideways, worn out, used up, hair a mess, clothes tattered, & screaming, "Whooo! What a ride!"
****************************************
jmacavali is offline   Reply With Quote
Old 01-19-2010, 06:47 PM   #5
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

What browser are you using? some kind of unwanted add-on might be causing undesirable behaviour.

like above post stated, more info about what you get please
__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Old 01-20-2010, 10:14 AM   #6
Site Team
 
berry120's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: England, UK
Posts: 3,425
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

Quote:
I've run multiple spyware scans and removed whatever it found but the problem still persists
Are you sure the apps actually removed the rogue programs in question? If you didn't run the scans in safe mode chances are they couldn't - whether you clicked remove or not.
berry120 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 02:36 AM   #7
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

Hey guys, yeah I'm using the latest version of firefox (version 3.6)

When i type in google.com it takes a while to load and firefox tells me "the connection has been reset"
mikeycc1 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 09:37 PM   #8
Fully Optimized
 
jmacavali's Avatar
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 4,867
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

See if you can access it from IE or if you can ping it from a cmd prompt.
__________________
****************************************
Don't take life too seriously -- no one gets out alive. Plus, who wants to arrive to the hereafter in pristine condition wearing a suit and tie?
I want to slide in sideways, worn out, used up, hair a mess, clothes tattered, & screaming, "Whooo! What a ride!"
****************************************
jmacavali is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2010, 11:38 PM   #9
Solid State Member
 
Join Date: Jan 2010
Posts: 6
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

Quote:
Originally Posted by jmacavali View Post
See if you can access it from IE or if you can ping it from a cmd prompt.
Can't access from IE


I dont know how to ping it from a CMD prompt?
mikeycc1 is offline   Reply With Quote
Old 01-23-2010, 03:04 AM   #10
Fully Optimized
 
~Darkseeker~'s Avatar
 
Join Date: Jan 2010
Location: Welwyn Garden City, United Kingdom
Posts: 2,494
Default Re: Weird internet browsing issue. Please help.

reset your wireless router and disable then re-enable your wireless adapter.

usually works for me if my connection is being 'reset' constantly.
__________________

__________________
EVGA SLI Micro Z68 // Intel i5-2500k @ 4.4GHz // 8GB Corsair Vengeance 1866MHz // Overclocked ASUS GTX 660 Ti // Corsair Carbide SPEC-03 // Kingston Hyper-X 120GB // 2TB WD Green + 500GB WD Black
#JC4PM
~Darkseeker~ is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:32 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0