Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 04-02-2015, 10:18 AM   #11
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Romania
Posts: 10
Default Re: Small amount website not properly working anymore (numbers and letters in upper l

ESET smart security is my security program, and it manages my firewall. I have used this program for a year now, without any problems. Also i did not change anything in the settings. I just switched off the firewall to try if it makes any difference, but unfortunately, no, no difference

If i run the tripadvisor website through a proxy, it loads normal. But then i can not log in, or do other things (don't know if that is normal when working through a proxy).

Perhaps it would help if, at internet options, i would 'restore advanced settings'? I am just a bit reluctant to do that, as i can't remember if i changed anything there the last 2 years. Or would this not make any difference?
__________________

matthijs07 is offline   Reply With Quote
Old 04-04-2015, 06:57 AM   #12
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Romania
Posts: 10
Default Re: Small amount website not properly working anymore (numbers and letters in upper l

Just to try, i downloaded a browser (Safari) which i have never used. And it has the same problem, with the same websites. It looks like i have to give it up, as even here no one has an answer!

Thanks anyway!
__________________

matthijs07 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2015, 07:15 AM   #13
Solid State Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Romania
Posts: 10
Default Re: Small amount website not properly working anymore (numbers and letters in upper l

So for an update: 2 days ago, suddenly the problem was gone. All the websites which did not work, are working fine again. I already gave up on them, i did not change anything the last few weeks on my computer. So i guess it will never be clear what the problem was, and why it is suddenly solved without me doing anything.

Thanks again for those who tried to help!
Matthijs
__________________

matthijs07 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
internet, loading, strange code, websites

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:26 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0