Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 11-01-2014, 07:45 PM   #11
Baseband Member
 
Join Date: Apr 2014
Location: United States
Posts: 84
Default Re: Pesky adverts

I wouldn't use Internet Explorer at all if I was you. Instead I use Firefox as my main browser although I will occasionally switch to IE when the need arises which isn't very often. Firefox has more protective programs available too and one I am using right now is No Script which has blocked ads and those pesky videos that play in the background and annoy you to death. As to malware protection I like SuperAntiSpyware free edition available here SUPERAntiSpyware | Remove Malware | Remove Spyware - AntiMalware, AntiSpyware, AntiAdware!
__________________

Randy1 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2014, 01:49 PM   #12
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 301
Default Re: Pesky adverts

Quote:
Originally Posted by ~mr mixx~ View Post
Another good thing to do is run Malwarebytes and Combofix in safe mode, that way theres nothing running in the back ground.
I'm going to show my ignorance now.......how do I run these in safe mode please?
__________________

bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2014, 11:50 PM   #13
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Pesky adverts

Quote:
I'm going to show my ignorance now.......how do I run these in safe mode please?
When you start up your computer, right after your computer logo dissapears keep pressing the F8 key. This will bring up the safe mode screen. https://images.search.yahoo.com/imag...fp&fr2=piv-web Then just click on safe mode.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2014, 05:18 PM   #14
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 301
Default Re: Pesky adverts

I have installed Adblock Plus for IE and it appears as installed when I click on 'Programmes & Features' and it works a treat and stops the adverts fine.

However, I have started to use Firefox a bit more now and so I downloaded Adblock for Firefox, the system is telling me that it has been successfully installed but, when I look in 'Programmes & Features' it does not appear and, when I go into a site using Firefox I still get the adverts popping up.

Anyone got any ideas please.

Many thanks.
bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2014, 07:28 PM   #15
Fully Optimized
 
Draygoes's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: United States
Posts: 1,653
Default Re: Pesky adverts

I use Palemoon which is built based on firefox. You might like it if you gave it a try, but remember to use AdblockPlus addon, and anything else that you wish. It will accept any addon designed for firefox so that speaks to its functionality.
__________________
Will have a youtube channel up soon. Link will be here if I remember.
Draygoes is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2014, 07:02 AM   #16
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 301
Default Re: Pesky adverts

These pesky adverts are back again despite me downloading the recommendations from fellow members.

Are there any other suggestions please. Any help will be gratefully received. Thank you.
bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2014, 04:49 PM   #17
The Candyman
 
~mr mixx~'s Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: USA
Posts: 11,310
Default Re: Pesky adverts

Quote:
Originally Posted by bluenose1940 View Post
These pesky adverts are back again despite me downloading the recommendations from fellow members.

Are there any other suggestions please. Any help will be gratefully received. Thank you.
I know you said you installed adblock for firefox, but did you get it from here. https://addons.mozilla.org/en-US/fir...re/?src=search This is where i got mine from and it works perfectly.

P.S. after you install it, you have to close down firefox and then reopen it to have it start working for you....hope this helps.
__________________
" Let the music move you "
~mr mixx~ is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2014, 12:12 PM   #18
Site Team
 
Janet H's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Posts: 771
Default Re: Pesky adverts

Quote:
Originally Posted by bluenose1940 View Post
These pesky adverts are back again despite me downloading the recommendations from fellow members.

Are there any other suggestions please. Any help will be gratefully received. Thank you.
If you are logged in you should not be seeing adverts....
__________________
.
Relax! It's only ones and zeros.
Janet H is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2014, 09:24 AM   #19
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 301
Default Re: Pesky adverts

Quote:
Originally Posted by ~mr mixx~ View Post
I know you said you installed adblock for firefox, but did you get it from here. https://addons.mozilla.org/en-US/fir...re/?src=search This is where i got mine from and it works perfectly.

P.S. after you install it, you have to close down firefox and then reopen it to have it start working for you....hope this helps.
Hello again, thanks for the link, I used it but am still getting the adverts, especially when I go into eBay.

Janet H, I didn't think that I had to log into the browser that I am using, silly question, but how do I do that. I can't see a log-in icon anywhere.

Thanks for all the help so far.
bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2014, 03:44 AM   #20
Fully Optimized
 
joedaman633's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: England, Birmingham
Posts: 1,812
Default Re: Pesky adverts

Quote:
Originally Posted by bluenose1940 View Post
Hello again, thanks for the link, I used it but am still getting the adverts, especially when I go into eBay.

Janet H, I didn't think that I had to log into the browser that I am using, silly question, but how do I do that. I can't see a log-in icon anywhere.

Thanks for all the help so far.
*I think* she means, that if you're logged into this forum, there shouldn't be any adverts on any of the forum pages.
__________________

__________________
Athlon II x4 645 || 1TB 7200rpm HDD || EVGA GTX 650Ti OC || 8GB DDR3 RAM || Windows 7 Home x64

i5 4210M || 500GB Samsung EVO 850 SSD || GeForce 825M || 16GB DDR3 RAM || Windows 10 x64
joedaman633 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:34 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0