Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-17-2008, 09:53 AM   #1
Beta Member
Join Date: Feb 2008
Posts: 3
Default page not displayed

I posted this in the general category but realized I should have posted it here, sorry.

I constantly have to restart my belkin wireless b/g router because often times when I turn on my laptop, no page is displayed when I open up internet explorer. I have a Macafee firewall. I also have two vonage boxes that don't work when I can't get to an intenet page and another laptop that the same thing happens. Could the router just be old? Once I restart the cable modem, router, and vonage boxes, everything works. It is just getting annoying because I have to restart a couple time per week.

jayk34 is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2008, 07:29 PM   #2
Daemon Poster
burton_o6's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 968
Default Re: page not displayed

Try a firmware update?
burton_o6 is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 08:48 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0