Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-24-2014, 01:24 PM   #21
In Runtime
Join Date: Feb 2013
Location: UK
Posts: 156
Default Re: No connection when pinging router

There is no port which is guaranteed to be open I'm afraid. By definition the NAT/firewall combo in a home hub will prevent any unsolicited (i.e. unexpected) packets from crossing into your internal network.

I can only suggest following a video tutorial such as this:
to make sure you've done all your port forwarding correctly. Clear out everything you've got in there and start fresh, testing with shields-up along the way. Be methodical and precise, taking each step at a time and you should be able to resolve your issue.

Apologies I can't offer any more assistance, I feel I'd have to physically see the setup and walk you through it to be sure. Obviously if you could take some screenshots of your process and then if it doesn't work you can upload them and we'll see what might be wrong.

_michaelm is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 04:13 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0