Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-19-2015, 06:54 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: united states
Posts: 1
Default I cannot access it

Hi,
This is my first post, so please be kind if the post is not placed in the right location.
My home gateway / vivid wireless "4G" account is a few years old, but it seems that the speed is getting slow more often, which is quite frustrating.
Looking on the forum, it is recommended to have a look at RSSI and CINR parameters, so I tried to logon to 192.168.I.I as recommended, but got a fail -1 error when entering logon details.
I followed The instructions of 192.168.l.l | 192.168.1.1

Can you please help?
Thanks.
__________________

goldstar is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2015, 02:53 PM   #2
Fully Optimized
 
strollin's Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: USA
Posts: 1,943
Default Re: I cannot access it

What is the make and model number of your router? Not all routers use the IP address of 192.168.1.1. In addition, the address is configurable so if your service provider installed your router they (or whomever installed your router) may have changed the IP address.

If your service provider changed the IP address they probably also changed the usrerid/password as well. You may need to contact them for assistance.

However, if you own the router and know that no one has changed the IP address or userid/pw then you should be able to go to the manufacturer's website and find out the default IP address for your router model as well as the default userid/pw.
__________________

strollin is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2015, 08:34 AM   #3
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: I cannot access it

Your router's IP should be equal to the default gateway.
You can find it by opening CMD and type in ipconfig.

I'ts properly 192.168.0.1.
__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 07:04 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0