Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-18-2011, 08:18 PM   #1
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Default hdmi bad detail on internet please why is this ???

HI all,

Got two comps, the new one is very fast, and monitors new and very good, and my games on new comp are incredibly detailed. I use a HDMI, and when I changed to HDMI on the Xbox and PS, it made a whole new difference, itís fantastic.

HOWEVER, why is now the internet not as good with the HDMI in ??? Itís like the opposite, I noticed this on my old comp, so switched back to the other lead, but on new comp, I can only use a HDMI , or DVI, but both I got told are the same, but the DVI does not carry sound, it it the sound on the other lead that maybe makes it so bad. If anyone has got both leads, just try them both out, and just look at the words Computer Forum on the forum, you will find its far more clear with the old lead, please why is this, or have I have to change something on the internet when using a HDMI lead ???

Wayne
__________________

waynegr is offline   Reply With Quote
Old 09-18-2011, 08:59 PM   #2
Baseband Member
 
Kgury's Avatar
 
Join Date: Sep 2011
Posts: 65
Default Re: hdmi bad detail on internet please why is this ???

Speed up Google Chrome by enabling hardware acceleration and pre-rendering
__________________

__________________
"A successful man is one who can lay a firm foundation with the bricks others have thrown at him."
-David Brinkley
Kgury is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2011, 02:17 PM   #3
Solid State Member
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 13
Default Re: hdmi bad detail on internet please why is this ???

Will this Crome also help with the quality, as its not so good quality wrting and pictures/phoitos on all sites now I use the HMDI lead.

Wayne
waynegr is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
music match stopped working!! intheactphoto Software and Operating Systems 13 07-04-2004 11:18 AM


All times are GMT -5. The time now is 12:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0