Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 09-19-2014, 05:23 AM   #1
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 303
Default gmail account

After having had loads of problems with my Microsoft Outlook I decided to set up a gmail account.

This all seems to be working fine but, this morning I have noticed that in the bottom left hand corner of the screen there is a box that says "Set up progress 65%"

Does this mean that I have not completed the set up process properly and if so, how can I find out what I haven't done yet please.

Many thanks.
__________________

bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 05:33 AM   #2
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: gmail account

That's just stuff like, adding a profil picture. Your Email should work just fine without the last %.
Can't you click on the text or something to get suggestions?
__________________

__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 05:43 AM   #3
In Runtime
 
Join Date: Aug 2014
Location: UK
Posts: 303
Default Re: gmail account

Thanks for that info. I've noticed that I don't seem to have a 'send/receive' button available in gmail whereas in other such progs there always is one. Am I not looking in the right place?
bluenose1940 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2014, 06:02 AM   #4
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: gmail account

Gmail is so smart that it doesn't need one.

It checks all the time automaticly. But if you want to force check, there is a update button.
It's kinda like the send and receive button
__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 12:36 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0