Go Back   Computer Forums > General Computing > Networking | DNS
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 06-09-2009, 11:57 PM   #1
In Runtime
Join Date: Jul 2005
Posts: 105
Default Dead Router

I have a Linksys WRT300N router and it's work perfectly ever since I got it, but I just moved into a new house and it wont work anymore. If I connect my pc directly to the internet it works fine, but when I plug it in through the router it's dead. The router display says everything is fine and connected. I tried resetting it and reinstalling the firmware but nothing. It can't be my computer because I tried connecting other devices to the router and they don't work either. Does anyone have any idea on how to fix it before I go out and buy a new router?


I just though of re-entering my internet connection's MAC into my router and that seemed to fix it. Sorry for wasting your time.

xkrazzy is offline   Reply With Quote
Old 06-10-2009, 12:19 AM   #2
In Runtime
Join Date: Dec 2001
Posts: 154
Default Re: Dead Router

when you say reset i am assuming you mean a manufacturer reset. I would double check the configuration just to make sure something didn't get reset. (which is most likely not the case) But I would look into ip addressing, any port forwarding you have done to it.
Hid_Enigma is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 05:10 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0