Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Hi, I am....
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 02-02-2013, 08:21 AM   #1
Baseband Member
 
Todesengel's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 42
Default New forum user here.

Greetings everyone, should have joined a forum a long time ago. Finally made it here. Forgive all my spelling and grammar mistakes ahead of time please...
__________________

Todesengel is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 08:26 AM   #2
Daemon Poster
 
*= WildCat =*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: England
Posts: 1,247
Default Re: New forum user here.

Hiya Todesengel welcome to Computerforums
__________________

__________________
Core i7 3770K, Gigabyte GA-Z77P-D3, Coolermaster Hyper 212 EVO, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3, ASUS GeForce GTX 650 Ti, Corsair Series CX750w, Intel 320 Series SSD, WD Caviar Black 1TB, Pioneer BDR-207DBK 12x Blu Ray/DVD, Black Night Case, Saitek & Razer, Windows 7 Pro SP1 x64, ZA Antivirus + Firewall
*= WildCat =* is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 08:32 AM   #3
Baseband Member
 
Todesengel's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 42
Default Re: New forum user here.

how do you get the sig with all your comp specs in your posts? just not seeing it.
Todesengel is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 08:53 AM   #4
Daemon Poster
 
*= WildCat =*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: England
Posts: 1,247
Default Re: New forum user here.

Quote:
Originally Posted by Todesengel View Post
how do you get the sig with all your comp specs in your posts? just not seeing it.
Think you need a few more posts before you can have a Sig hon
__________________
Core i7 3770K, Gigabyte GA-Z77P-D3, Coolermaster Hyper 212 EVO, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3, ASUS GeForce GTX 650 Ti, Corsair Series CX750w, Intel 320 Series SSD, WD Caviar Black 1TB, Pioneer BDR-207DBK 12x Blu Ray/DVD, Black Night Case, Saitek & Razer, Windows 7 Pro SP1 x64, ZA Antivirus + Firewall
*= WildCat =* is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 08:54 AM   #5
Baseband Member
 
Todesengel's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 42
Default Re: New forum user here.

Quote:
Originally Posted by *= WildCat =* View Post
Think you need a few more posts before you can have a Sig hon
sad day! lol thanks!
Todesengel is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 05:04 PM   #6
Golden Master
 
BK_123's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
Posts: 7,532
Default

Welcome to CF, Yes you need to have over 25-30 posts before you can get a signature.
BK_123 is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 05:37 PM   #7
Baseband Member
 
Todesengel's Avatar
 
Join Date: Jan 2013
Location: USA
Posts: 42
Default Re: New forum user here.

Got ya... post #5
Todesengel is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 10:49 PM   #8
Beta Member
 
Join Date: Feb 2013
Location: Australia
Posts: 1
Default Re: New forum user here.

Hi and welcome, I am new here too , I have a really big problem with my computer . I've been told my pc is dead and to burry it.... I don't know what to believe as I've never seen my type of error before, I would like to post the problem but I can't remember any good sites for uploading pictures...

Sorry I haven't learnt how to start a new topic and so I thought maybe you's could help me even if you can quote me in the correct topic to help would be overly appreciated. Please if anyone understands what my problem is I would appreciate your help more than you would know, I have two children and all their photos from the last 9 years are on it and they mean the world to me. Many thanks


Basically I turn on my pc, it seems to be loading ok, it has bios option and a couple others down the bottom, them opens to a black screen with my specs labeled in a square box, I have never seen it before,I'll retype what it says
__________________________________________________
CPU Type : intel (R) Pentium (R) Dual CP Base memory :640k
CPU ID : 06FD Extended memory :3070m
CPU Clock :1.60ghz Cache memory :1m
__________________________________________________

Diskette Drive A : None Display Type :EGA/VGA
Pri. Master Disk : LBA,SATA, 1000GB Serial Port (s) :3F8
Pri. Slave Disk : None Parallel Ports (s) :378
Sec. Master Disk : DVD-RW ,ATA 33
DRAM at Bank (s) :0 1 4 5
Sec. Slave Disk : None
__________________________________________________

It doesn't do anything more than that it stays on the black screen . I have no idea what's wrong as it was working perfectly fine last night when I turned it off , thanks for your time )
Endermum is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2013, 11:11 PM   #9
Golden Master
 
BK_123's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
Posts: 7,532
Default Re: New forum user here.

Quote:
Originally Posted by Endermum View Post
Hi and welcome, I am new here too , I have a really big problem with my computer . I've been told my pc is dead and to burry it.... I don't know what to believe as I've never seen my type of error before, I would like to post the problem but I can't remember any good sites for uploading pictures...

Sorry I haven't learnt how to start a new topic and so I thought maybe you's could help me even if you can quote me in the correct topic to help would be overly appreciated. Please if anyone understands what my problem is I would appreciate your help more than you would know, I have two children and all their photos from the last 9 years are on it and they mean the world to me. Many thanks


Basically I turn on my pc, it seems to be loading ok, it has bios option and a couple others down the bottom, them opens to a black screen with my specs labeled in a square box, I have never seen it before,I'll retype what it says
__________________________________________________
CPU Type : intel (R) Pentium (R) Dual CP Base memory :640k
CPU ID : 06FD Extended memory :3070m
CPU Clock :1.60ghz Cache memory :1m
__________________________________________________

Diskette Drive A : None Display Type :EGA/VGA
Pri. Master Disk : LBA,SATA, 1000GB Serial Port (s) :3F8
Pri. Slave Disk : None Parallel Ports (s) :378
Sec. Master Disk : DVD-RW ,ATA 33
DRAM at Bank (s) :0 1 4 5
Sec. Slave Disk : None
__________________________________________________

It doesn't do anything more than that it stays on the black screen . I have no idea what's wrong as it was working perfectly fine last night when I turned it off , thanks for your time )
Go to the hardware section and click new thread at the top of the page..
BK_123 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2013, 08:15 AM   #10
Daemon Poster
 
*= WildCat =*'s Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Location: England
Posts: 1,247
Default Re: New forum user here.

Hiya Endermum welcome to CF
__________________

__________________
Core i7 3770K, Gigabyte GA-Z77P-D3, Coolermaster Hyper 212 EVO, Crucial Ballistix Sport 8GB DDR3, ASUS GeForce GTX 650 Ti, Corsair Series CX750w, Intel 320 Series SSD, WD Caviar Black 1TB, Pioneer BDR-207DBK 12x Blu Ray/DVD, Black Night Case, Saitek & Razer, Windows 7 Pro SP1 x64, ZA Antivirus + Firewall
*= WildCat =* is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 01:02 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0