Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Hi, I am....
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-30-2013, 05:39 AM   #11
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: Hey you

if it first happened this morning, then try a system restore
do you know how to do that?
__________________

__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2013, 09:38 AM   #12
Wizard of Wires
 
setishock's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Not sure
Posts: 10,030
Default Re: Hey you

If it stops at the black screen just prior to log in, how can he see to do the things you and dale want him to do. Let's try a more logical approach first.

pocket shut down the computer completely. Then power it back up. while it's booting keep tapping the F8 key. We're trying to get in safe mode. I'm trying to see if it's a video system issue.

Let us know what happens.
__________________

setishock is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2013, 09:59 AM   #13
Fully Optimized
 
BikerEcho's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Denmark
Posts: 4,013
Default Re: Hey you

He did say
Quote:
"I can't show a screenshot of my desktop if I can't log in (besides safe mode) and no error messages"
so i assume that he is able to get visual via safe mode.

it happened to one of our computers a week ago. black screen with only the mouse cursor visible.
don't know what happened and i didn't have time to mess with it. so our server took care of it.
i restored it via an image we have on our remote installation server.
__________________
MOBO: Asus Maximus 6 Hero - GPU: Gigabyte GTX 980ti xtreme - CPU: I7-4770K - PSU: Corsair AX760
RAM: Corsair Vantage 2x4GB - SSD: Samsung 840 EVO 512 + LiteOn LCS-256 - Case: NZXT H440
BikerEcho is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2013, 10:32 AM   #14
Daemon Poster
 
dale's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Taiwan
Posts: 1,008
Default Re: Hey you

You need help? Then present the issue properly, and don't let other people do the guesswork for you. How is this for logical approach?

He is posting on CF, so he must still have access to some form of technology. TBH I don't care how he presents the anomaly, except that he must. Otherwise there is nothing to work with, and I don't like to jab in the dark.

Draw with MS Paint for all I care. Or find similar error images on Google. Or get a friend to help. The possibility goes on.
__________________
distrACT -- an open community
● It helps to ask questions effectively
● Please join Server admins social group if you are into servers
dale is offline   Reply With Quote
Old 08-30-2013, 11:23 AM   #15
..m.0,0.m..
Site Team
 
iPwn's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: USA
Posts: 3,870
Default Re: Hey you

All,

Let's try to keep this post clean, tidy and on track.

@OP,
Try plugging the video connection into another port. You likely have onboard and a secondary GPU and Windows is attempting to display to the wrong one.

If you see a cursor, then there is malware or the like on the machine and it needs to be cleaned up in Safe Mode.
__________________
Me: You'd think as the dominant species we wouldn't be so effing stupid.
J: We're just intelligent enough to be completely effing stupid.
iPwn is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 07:01 AM   #16
Golden Master
 
BK_123's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Australia
Posts: 7,528
Default Re: Hey you

If it has malware I'd get a copy of comobofix and but it on a USB or cd and boot into it and see if that does the trick.
BK_123 is offline   Reply With Quote
Old 09-05-2013, 08:55 AM   #17
Solid State Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: England
Posts: 8
Default Re: Hey you

I had similar problems on my old laptop. System Restore works. Log in using Safe Mode. Start up Task Manager and use Help. Type in search - System Restore. Click on the link and do it from there. Hope that works
__________________

Narudae is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:14 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0