Go Back   Computer Forums > Welcome To Computer Forums .org > Hi, I am....
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 12-31-2013, 05:47 AM   #1
Beta Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Uk
Posts: 2
Default boot issues

Hi there,

Sorry, dont no so much about computers, but my friend gave me a desktop computer, with Centos installed in it. I hooked up to my tv via dvi to hdmi and worked fine. However i decided to open up the computer and have a play, but didnt unplug. When i started playing, the computer turned on on, then i switched it off. Now it will not boot up at all. nothing happens when i press the power button. Does anyone have any ideas why this might be?
__________________

manxman is offline   Reply With Quote
Old 12-31-2013, 03:41 PM   #2
xxcobraxx
 
Join Date: Oct 2004
Location: England
Posts: 6,224
Default Re: boot issues

You need to make sure it's on the correct pins, a good way would be to post your motherbored specs so I can show you the correct pins, you really should be more careful if you have the system on you shouldn't be touching inside
__________________

IAntDemo is offline   Reply With Quote
Old 01-02-2014, 02:11 PM   #3
Beta Member
 
Join Date: Dec 2013
Location: Uk
Posts: 2
Default Re: boot issues

yes i know, i learned a lesson there. i will check motherboard let you know, thanks
manxman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:43 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0