Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-22-2005, 05:56 AM   #1
Daemon Poster
 
jay8990's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to jay8990
Default yet another problem...

ok the LEDs on my fan have just stopped working. well they are lit, but not bright. you can barely see them. this has just happened! whats going on?
__________________

__________________
--- Every man dies, not every man really lives ---
jay8990 is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2005, 05:57 AM   #2
Fully Optimized
 
Join Date: Sep 2004
Posts: 2,438
Default Re: yet another problem...

maybe they are justgetting old or another part of teh computer is take power away from it
__________________

__________________
Just A Guy With A Voice In His Head...
Charchris is offline   Reply With Quote
Old 01-22-2005, 06:20 AM   #3
Daemon Poster
 
jay8990's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Posts: 838
Send a message via MSN to jay8990
Default Re: yet another problem...

case is 2 weeks old, it came with it. the power connector is properly in. and i dont think it would be that something else is taking power, iv got about 4 free 4pin connectors.
__________________
--- Every man dies, not every man really lives ---
jay8990 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 09:55 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0