Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-01-2007, 07:23 PM   #11
Baseband Member
 
harrybo's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 74
Default Re: XP and VISTA question

When i plug my Ipod in it at asks if i wanna use that speedboost thing never tried it tho
__________________

__________________
My Rig:
Tagen BZ 800W PSU / Rampage II Gene Mobo / Intel i7 920 / 6GB DDR3 1600 (3x 2GB) / ATI Radeon HD 5850 / Auzentch X-Fi Prelude 7.1 / Windows 7 Ultimate x64 / 200GB x2, 400GB x1, 1TB x1.
harrybo is offline   Reply With Quote
Old 03-01-2007, 07:30 PM   #12
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: XP and VISTA question

lol a 40 gig ipod,,, 40 gig of ram! lol
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 08:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0