Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-15-2005, 05:12 PM   #1
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default Xp loading help

I try and load windows xp and it says setup is starting windows then it sits there for a while then it goes to a screen thats all blue, then a = sign comeone out then it skips 3 lines and goes 3 spaces in and there is another = sign . The bottom grey line is blank.


Amd 3500
fataly1y mobo abit
1 gig ocz ram.
160 gb

HITACHI Deskstar T7K250 HDT722516DLA380 (0A31637) 160GB 7200 RPM SATA 3.0Gb/s Hard Drive - OEM

nvidia 7800 gtx


I want to get windows loaded soon.
__________________

masson is offline   Reply With Quote
Old 08-15-2005, 08:48 PM   #2
Beta Member
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 2
Default Re: Xp loading helo

When I try to load raid drivers or wahtever i press f6 and it does nothing. Like i never pressed anything.
masson is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 02:56 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0