Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Join Computer forums Today

Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 07-23-2008, 02:38 PM   #11
In Runtime
toole's Avatar
Join Date: Jan 2007
Posts: 263
Default Re: XFire Question

Originally Posted by worshipme View Post
You have the 8.6's installed, correct? Did you uninstall the previous drivers. And the 8.7s are out now. Just make sure you remove the 8.6's before installing.

Remove them through add/remove programs, then reboot in safe mode and run Driver Sweeper, then you can install the new drivers.
Thank you for the tip worship,

my 24" is in the mail, I'll be running 1920X1200 thereafer.

** Does it matter which Cross-Fire Slot I use? (not talking about my PCI-e) There are two potential slots for the Xfire connector, as you can connect 3 cards.

I use the connection slot closest to the rear of my box..but I am just curious.

Intel Core 2 Duo E8400 ** Intel ASUS P5Q-E 775 ** G.SKILL 4GB DDR2 1066 ** SAMSUNG Spinpoint F1 750GB ** Sapphire HD 4870-Cross-Fire-Diamond HD 4870 ** GIGABYTE 3D Aurora 570 ** 24" BenQ 5ms(1920x1200) LCD ** Vista64
toole is offline   Reply With Quote
Old 07-23-2008, 02:52 PM   #12
Join Date: Oct 2007
Posts: 208
Default Re: XFire Question

Xfire runs great with even my crappy 7800, i just press Scroll-Lock+X and it pops up!


drivers, my friend, drivers

umakemebetter is offline   Reply With Quote

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off

All times are GMT -5. The time now is 06:30 AM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2016, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0