Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 03-13-2006, 08:56 PM   #1
In Runtime
 
LukeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 133
Default X2 4400+ 2.2 Oc@2.5

I just ran Prime95 for 11 hours and my max temp was 49 degrees celsius. A little warm for me but I think the torture test went quite well. I am currently running my CPU @ 250(x10) = 2500.4. I am idling at around 35 degrees celsius. Here is a screen shot...

__________________

__________________
AMD Athlon 64 X2 4400+ / DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert NVIDIA Socket 939 / FX GeForce 7800 GT 256MB GDDR3 / 2x1GB of G.Skill PC4000 DDR500 3.5.5.10 F1-4000USU2 / 19" Kingston LCD / 550 W ULTRA X-2 PSU / JBL 5.1 / PS CS2.0 / 120 G 7200RPM I also have an Olympus Evolt E-500 digital camera and 9" WS portable DVD player.
LukeD is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2006, 09:14 PM   #2
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: X2 4400+ 2.2 Oc@2.5

Thats pretty good. Im guessing you had the memory at 1:1? What are the tightest timings you can get at that speed with that memory?
__________________

__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 03-13-2006, 09:29 PM   #3
In Runtime
 
LukeD's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 133
Default Re: X2 4400+ 2.2 Oc@2.5

Well, Amish... I haven't messed with the DRAM settings yet but right now, they run at 3.4.4.8 which is stock settings at 250mhz... I need better cooling if I am going to get any where further. I am not going to do anything else untill I get a new OS and a new HDD because I don't want to push it and corrupt something. So we will se in the future.
__________________
AMD Athlon 64 X2 4400+ / DFI Lanparty UT NF4 SLI-DR Expert NVIDIA Socket 939 / FX GeForce 7800 GT 256MB GDDR3 / 2x1GB of G.Skill PC4000 DDR500 3.5.5.10 F1-4000USU2 / 19" Kingston LCD / 550 W ULTRA X-2 PSU / JBL 5.1 / PS CS2.0 / 120 G 7200RPM I also have an Olympus Evolt E-500 digital camera and 9" WS portable DVD player.
LukeD is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 05:35 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0