Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 08-12-2007, 08:54 PM   #1
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Wow I can't believe it worked!!

So just for fun I thought I'd try and log onto a multi player game on Lost planet and see if A. I could even get on the server and B. If I could would the game even be playable.

To my amazement I was able to log into the multiplayer and actually create and join some games. For the most part it plays pretty decent. A few times I noticed a bit of a lag when I was shooting but it really wasn't nearly as bad as I thought it would be. I connect between 42.6kb/s-46.6kb/s. I was really suprised I thought the game quality would go down to but it looks just as good as it does in single player. I got disconnected from the one game though.

I think i'm going to see if I can play BF2 with the dial up now! This should be interesting.

I'm really happy now
__________________

ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2007, 11:30 PM   #2
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Wow I can't believe it worked!!

dont buy BF2 to see if it works for multiplayer. some games use more bandwith than others, some commincate what gun to the host when you pick it up and when you shoot just have to recive that your shooting, others dont say what gun you have until you shoot thus increasing the bandwidth.

how good does lost planet run on your card?
__________________

Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2007, 11:44 PM   #3
In Runtime
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 290
Default Re: Wow I can't believe it worked!!

Hey Rudster, I see you asked about his card and LP, well I just got it a couple days ago and I can max everything out besides the shadow quality and it looks great. Im using the 320mb version by the way. Great game
__________________
3800+ x2 @2.0Ghz
8800GTS 320mb @ 600/1800
2gb Corsair XMS2 DDR2 800
Abit KN9 Sli Motherboard
Rosewill 550 Watt PSU
Drain You is offline   Reply With Quote
Old 08-12-2007, 11:48 PM   #4
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: Wow I can't believe it worked!!

oh wow goodie because i just saw you have a rosewill psu and it works with an 8800GTS, i blew up mine trying to put an 8800GTS on the 650watt version

hopefully my replacement will work otherwise im going to get an antec
Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2007, 12:38 PM   #5
Fully Optimized
 
spywarebanisher's Avatar
 
Join Date: Dec 2006
Posts: 2,135
Default Re: Wow I can't believe it worked!!

Quote:
Originally Posted by MattieDaShark83 View Post
So just for fun I thought I'd try and log onto a multi player game on Lost planet and see if A. I could even get on the server and B. If I could would the game even be playable.

To my amazement I was able to log into the multiplayer and actually create and join some games. For the most part it plays pretty decent. A few times I noticed a bit of a lag when I was shooting but it really wasn't nearly as bad as I thought it would be. I connect between 42.6kb/s-46.6kb/s. I was really suprised I thought the game quality would go down to but it looks just as good as it does in single player. I got disconnected from the one game though.

I think i'm going to see if I can play BF2 with the dial up now! This should be interesting.

I'm really happy now
hmmmmm seems that they have worked out issues.
spywarebanisher is offline   Reply With Quote
Old 08-13-2007, 07:40 PM   #6
Fully Optimized
 
Join Date: Nov 2006
Posts: 3,629
Send a message via AIM to ߧ∩H♠H䎀
Default Re: Wow I can't believe it worked!!

Ya i'm happy I can play something online. LOL I already have BF2 Rudster but I just play offline. I registered a gamespy account last night and tried to play but it was so choppy it was unplayable. I think someone said my average ping was like 301 or something then I got booted from punkbusters. O well i'll stick to lost planet. If you were to play it on my system you would sware you were just playing the game offline, I was really suprised only a few hangups from time to time.

I'd say I average probally 45fps without my gpu overclocked rudster. That was on my summer clock of 3.3Ghz.

I would definately recommend it. It takes a few minutes to find a game but then again it probally wasn't peak time when I was playing. For those of you that have it we should setup a time or something then set up a 2 or 3 team game. Like 3 on 3 or more depending on how many would play.

My SN is the same for Lost Planet.
__________________

ߧ∩H♠H䎀 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:40 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0