Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-12-2008, 03:35 PM   #41
BSOD
 
Join Date: Apr 2005
Posts: 6,556
Send a message via MSN to Rudster816
Default Re: wow?

if you have heatpipes it probably is
__________________

Rudster816 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 03:37 PM   #42
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: wow?

Is that a definitive answer?
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 03:47 PM   #43
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

i am calm , i just laughed becuase a true folder couldnt fit it in his case
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 07:36 PM   #44
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: wow?

ahh wtf still getting like 10k, this is pissing me off. Think it could be my ram?
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 07:40 PM   #45
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: wow?

What ratio are you using?
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 07:53 PM   #46
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: wow?

What do you mean ratio?
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 08:04 PM   #47
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: wow?

1:1 etc.
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 09:00 PM   #48
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

look for that on cpu-z,under the ram section

hey worshipme i was just looking and mines 5:6 ,is that ok or is that bad
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 09:22 PM   #49
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: wow?

5:6 also.
__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 09:26 PM   #50
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: wow?

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
look for that on cpu-z,under the ram section

hey worshipme i was just looking and mines 5:6 ,is that ok or is that bad
The ideal ratio is 1:1, but from what I've gathered you are using a 9x multiplier so your FSB won't be at 400 like your RAM needs it to be at to run at 800MHz. I am using 8x 420FSB a 1:1 ratio, RAM at 840MHz.
__________________

__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 04:49 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0