Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-11-2008, 06:59 PM   #11
Fully Optimized
 
CompMan's Avatar
 
Join Date: Aug 2006
Posts: 3,323
Send a message via AIM to CompMan
Default Re: wow?

Yeah latest ones, and now even got the beta ones. IDK I'll run it again, trying to write a research paper lol but I get so sidetracked.
__________________

__________________
|Intel Q6600@3.0ghz||ASUS MAXIMUS FORMULA||2GiG Corsair XM2 DDR2 800||EvGa 8800GTS||36gig Western Digital Raptor 10,000 rpm||Ultra X2 connect 550W modular psu||Thermaltake Tsunami Case|Vista 64bit|
Windows has Blue screens, Mac has grey screens, and CF has White screens!!
2004 Mazda RX-8 GT Titanium Grey, Greddy Exhaust, AEM cold air intake
--objects in rearview get smaller with each shift--
CompMan is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 08:57 PM   #12
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

Quote:
Originally Posted by MattieDaShark83 View Post
Is that the new 8800GTS or the older one? Thats not very good for your system I can pull like 11,100-11,200 in Vista with Aero Enabled.
do you get more points with areo disabled
__________________

__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-11-2008, 09:52 PM   #13
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: wow?

Aero should auto disable when running 3d intensive programmes.

@ OP, it is probably background services and programmes in Vista hogging your bandwidth, also have you changed setting in nvidia control panel from Quality to Performance?

Most old hands at 3DMark kill all background processes and change that setting, that is why some identical systems perform differently.
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 12:19 AM   #14
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

so i should change it to performance in a benchmark
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 12:27 AM   #15
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: wow?

yes, that will get you a better score.

Can you wring a little more out of the gpu core?? My last run (13,958) was at 3.6GHz but the gpu was 680/950 and mines only the old GTS. Have you tried getting the core a little higher? nevermind the memory for now.
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 12:34 AM   #16
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

no and i dont want to, its allready the overclocked version and last time i did that i screwed up my 7600 now its worthless so i dont really want to touch that again. maby now i can beat worship me HAHAHA
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 12:47 AM   #17
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

HAHAHA!!!! I ran benchmark earlier today and got 12656 or somthing now that i went into performance mode i got 13877 hehehe im happy now.

EDIT: WOOOT I raised the RAM from 760 to 850 mhz and I GOT ,14001 HAHAHA i got 14001 the first time i ran it with no overcloking i got 10,500 . what an improvement.

http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=13349327
__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 02:02 AM   #18
Fully Optimized
 
A True Folder's Avatar
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 2,789
Default Re: wow?

onya

top score that, still, instead of raising the memory go back to the lower memory settings and try and lift the core, no big jumps, just easy as she goes.

EDIT: Which driver are you using??
__________________
E8600@ 4.25GHz, 1.325V | Thermalright Ultra 120 eXtreme + Scythe Slipstream 120 | Asus Rampage Extreme| 4GB Corsair 2000MHz 8-8-8-24 @ 1600 6-7-6-24| ASUS 9800GTX| Pioneer 18X SATA DVD-RW | 320GB + 500GB WD SATAII | Antec True Power Trio 650W | Thermaltake Sonata | Vista Ultimate x64 SP2/Win7 Ultimate
A True Folder is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 06:49 AM   #19
Golden Master
 
worshipme's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Posts: 5,603
Default Re: wow?

Quote:
Originally Posted by cryman View Post
HAHAHA!!!! I ran benchmark earlier today and got 12656 or somthing now that i went into performance mode i got 13877 hehehe im happy now.

EDIT: WOOOT I raised the RAM from 760 to 850 mhz and I GOT ,14001 HAHAHA i got 14001 the first time i ran it with no overcloking i got 10,500 . what an improvement.

http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=13349327
This means WAR! I'm gonna OC the shit out of my rig then test it out.

EDIT: I'm up to 3.3GHz and an 840MHz memory clock. GPU at 700/1025. Performance enabled. Brace yourself Cryman... http://service.futuremark.com/orb/re...0&UID=13356518
Worship me.
__________________
AMD Phenom II X4 955 BE @ 4.0GHz + TU120E lapped - MSI 770-CD45 AM3 - 2x2GB OCZ DDR3 1333MHz - Sapphire HD 4870 - Samsung Spinpoint 500GB 7200RPM 16MB cache HDD - Tagan TG600-BZ Piperock - (Currently open test bed) - Windows Vista Home Premium 64bit.
worshipme is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2008, 01:51 PM   #20
Fully Optimized
 
Bobert93's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Posts: 2,449
Default Re: wow?

its on, going back to the bios now
__________________

__________________
(ASUS P5E X38)__(Q6600@3.4Ghz)__(Innod3D 8800GTS 512Mb 800/1920)__(4Gb corsair XMS2 800Mhz)__(Antec 900)__(Vista 64Bit)_(Zalman 9700)
{3DMark06 15211}
Bobert93 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 11:11 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0