Go Back   Computer Forums > General Computing > Hardware
Click Here to Login
Join Computer forums Today


Reply
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
 
Old 01-12-2006, 06:44 PM   #1
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 88
Default Wow

look what is my HIS x800GTO doing ??? (Notice the edges of the screen)

And here's CAll of Duty 2

No IDEA what might be causing this - I got 5.13 Catalysts on it...
Any Thoughts ???
__________________

Luke2 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 06:49 PM   #2
BSOD
 
pinky4life623's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 407
Send a message via AIM to pinky4life623
Default Re: Wow

do u have nethin near ur computer that could cause interference on ur moniter...or is it only in the games?
__________________

pinky4life623 is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 06:51 PM   #3
Fully Optimized
 
^Mike^'s Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Posts: 2,958
Send a message via ICQ to ^Mike^ Send a message via AIM to ^Mike^ Send a message via MSN to ^Mike^ Send a message via Yahoo to ^Mike^
Default Re: Wow

Quote:
Originally Posted by pinky4life623
do u have nethin near ur computer that could cause interference on ur moniter...or is it only in the games?
Yea, check ur speakers also, how close they are to the monitor.
^Mike^ is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 06:55 PM   #4
Fully Optimized
 
The Amish Kid's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Posts: 2,034
Send a message via AIM to The Amish Kid
Default Re: Wow

Is your video card overclocked? That could be causing it too
__________________
The Amish computer:
AMD Opteron 165 CCBWE 0551@ 2.25ghz(250 x 9) 1.45v cooled w/ Thermaltake Big Typhoon | DFI LP Ultra D | eVGA 7800GT@ 465/1110 | Sound Blaster X-Fi XtremeMusic | 2GB G. Skill DDR 500 @ 250mhz 3-4-4-8 | 80 GB SATA + 40GB SATA + 200GB IDE| 480w Thermaltake Silent purepower | Thermaltake Tsunami Dream case (Black) | Windows XP Pro |
The Amish Kid is offline   Reply With Quote
Old 01-12-2006, 07:08 PM   #5
Baseband Member
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 88
Default Re: Wow

I already figured it out- It was the "Afternate Pixel Center" feature - I just had to disabled it...
But THX guys for your effort...
Luke2 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are Off



All times are GMT -5. The time now is 03:25 PM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 4
Copyright ©2000 - 2017, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.6.0